zoot

Iata cum sa-ti creponezi parul in sezonul rece

Tendinte par creponat otamna 2017
Foto: ghd

Dupa ce a revenit pe podiumurile internationale de moda, aceasta textura a parului inspirata de perioada anilor 80 te ajuta sa obtii cele mai inedite look-uri in aceasta toamna. Cu ajutorul unui aparat de creponat ii poti imprima parului textura, volum si densitate fara a fi nevoie sa-l creponezi de la radacini la varfuri.

  • Nu-i nevoie de o transformare radicala. Poti incepe cu doar cateva suvite creponate pe dedesubt.
  • Uita de efortul investit in styling si mergi pe textura linsa a parului tau. Fa-ti o carare adanca intr-o parte, da-ti parul peste urechi si foloseste aparatul de creponat pentru a increti portiuni din sectiunile laterale. Portiunile creponate aduc o nota edgy coafurii, in contrast cu textura linsa.
  • Foloseste aparatul de creponat pentru a imprima parului un volum extraordinar. Foloseste-te de textura creponata pentru a obtine impletituri, updo-uri sau cozi de cal cu volum infinit.

Aparat de creponat ghd

Pentru a obtine o textura creponata ai nevoie de aparatul potrivit. ghd propune ghd Contour – aparatul de creponat prevazut cu tehnologie ceramica avansata si placi multi-dimensionate, cu ajutorul caruia obtii un par creponat in doar 4 secunde. Cele patru secunde sunt suficiente pentru a obtine o textura definita. Daca il presezi pana la 8 secunde, incretitura capata si mai multa textura.

  • Pentru un par creponat definit nu folosi pieptenele sau peria de par.
  • Pentru un par creponat difuz periaza-l cu o perie plata sau un pieptene cu dinti rari.
  • Pentru un plus de volum, tapeaza-l la radacina sau pe lungime cu ajutorul unui pieptene de tapat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.