zoot

Iata cum sa mergi gratios pe tocuri

Cand Marilyn Monroe a spus “Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea”, cu siguranta s-a referit la tocuri. Tocul cui, inalt si gratios, reuseste sa cucereasca inimile ambelor sexe insa, ce ne facem atunci cand nu stim sa-l folosim in avantajul nostru? Invatam! Mersul pe tocuri, ca oricare alta activitate, se dobandeste prin practica. Nu te gandi ca-ti va fi greu, suntem aici cu cateva sfaturi pentru tine:

Cum sa mergi gratios pe tocuri
Foto: Image.net

Paseste cu incredere

Cand mergi pe tocuri, evita sa pasesti cu toata talpa, ca si cum ai purta balerini. Pare limpede pentru cunoscatoare, insa este o greseala frecvent intalnita. Retine: intai calcaiul, apoi degetele iar mersul tau va arata mult mai natural.

Fa pasi mici

Purtarea tocurilor inalte te obliga la un pas mai mic. Intr-adevar, vei face un numar mai mare de pasi pentru a parcurge aceeasi distanta, insa mersul tau va fi mult mai gratios pentru ca dobandesti o mai mare incredere in mers si eviti riscul de a te impedica.

Nu te grabi

Cand porti tocuri, ia-ti o marja de timp. Nu-i momentul sa cobori scarile in graba si nici sa alergi dupa taxi. Nu numai ca pari ciudata cand mergi la pas grabit pe tocuri, insa poti intampina un dezastru. Intre pasii mici si echilibrul compromis, este bine sa ai rabdare. In plus, mersul incet iti da un aer de incredere.

Inclina-te usor pe spate

Cand mergi pe tocuri, ai tendinte de a impinge torsul inainte. Contracareaza aceasta tendinta, pastrandu-ti o postura corecta, usor inclinata pe spate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.