zoot

Iata cum poti purta coada de cal la o petrecere (Video)

Prin doar cateva artificii, coada de cal se transforma intr-o coafura de seara, eleganta. Daca ai parul lung, atunci urmareste acest tuturial pas cu pas de aproximativ un sfert de ceas, cam atat cat dureaza sa realizezi aceasta coafura sofisticata. Daca ai parul tuns in scari si suvite, cu atat mai bine, vei capata instant aerul glam. 

 

Iata cum poti purta coada de cal la o petrecere (Video)

Pentru a realiza aceasta coafura de seara vei avea nevoie de: un pieptene cu dinti rari,  cateva clipsuri de par, cateva extensii pentru volum (doar daca ai parul rar) si aproximativ 10 minute, durata care poate creste catre un sfert de ora daca alegi sa atasezi extensiile de tip clip-on.

Daca vrei sa sari peste prinderea extensiilor de tip clip-on urmareste videoclipul incepand cu minutul 8:00:

  • Usuca-ti parul cu ajutorul uscatorului si a periei de volum apoi fa-ti o carare intr-o parte, in tendinte in acest sezon,.
  • Incepe prin a-ti sectiona parul: prinde partile laterale cu ajutorul unor clipsuri si ataseaza extensii pentru a obtine o coafura cu mult volum. In lipsa unor extensii, iti poti tapa parul la spate, suvita cu suvita cu ajutorul unui pieptene special.
  • Foloseste un elastic subtire pentru a-ti prinde o coada de cal intr-o parte.
  • Ia o suvita de par din laterala si trece-o peste elastic pentru a-l ascunde.
  • Tapeaza partile laterale la radacina si adu-le spre elastic, prinzandu-le cu agrafe. Daca ai breton lung, lasa acele suvite libere.
  • Tapeaza coada de cal pe lungime, nivelandu-i apoi suprafata.
  • Se prinde un elastic transparent aproape de varfuri, se desparte coada in doua portiuni egale si se trec varfurile prin acea deschidere, obtinandu-se un efect superb.

Este o coafura de seara superba care aminteste vag de coada de cal obisnuita si care va atrage, cu siguranta, multe priviri.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.