zoot

Iata cum obtine un machiaj de seara alb, in tendinte in aceasta primavara

Faptul ca machiajul alb este in tendinte in primavara lui 2014 nu mai este o noutate pentru tine. Provocarea consta in a gasi modalitati creative de a-l adapta unui machiaj de seara obisnuit, cum machiajul alb nu complimenteaza orice fizionomie. Make-up artistii de la Fresh Art iti propun o solutie de machiaj pe care ai putea sa o incerci, macar sa vezi daca iti sta bine.

Video: Machiaj de seara alb

*** Vezi mai multe despre tehnica de machiaj airbrush folosita la inceputul videoclipului pentru a obtine tenul perfect machiat

Vei incepe prin a aplica fardul alb pe intreaga suprafata a pleoapei mobilei, chiar si pe arcada. Nu te teme de felul in care arata ochii tai in acest moment. Vei continua machiajul cu aplicarea unui fard mov in colturile exterioare pentru alungirea si marirea ochilor. Aplicand un fard maro exact deasupra pliului ochiului si intinzanu-l perfect in aceasta zona si continuand spre colturile exterioare ale ochilor, vei obtine definitia dorita. Daca alegi machiajul pentru o iesire in oras, poti aplica sclipici pe colturile interne ale ochilor spre jumatatea pleoapei mobile. Foloseste si un eyeliner ca machiajul sa fie si mai dramatic. Ca buzele sa para mai voluminoase, foloseste un creion de buze un pic mai inchis decat culorea naturala in colturile externe, amestecandu-l spre centru ca diferenta sa fie aproape imperfectibila.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.