zoot

IATA cum obtii buclele lejere, fara efort

Vrei sa obtii un look casual cu bucle lejere si moi, prin care-ti poti trece degetele? Solutia ne-o da Tresemme. O tendinte puternica in materie de hairstyling este data de imbratisarea texturii naturale a parului tau si transformarea acesteia in bucle lejere care arata natural si te prind de minune.

Bucle lejere 2017
Foto: TRESemme / Monse primavara-vara 2017

In spatele cortinei, Orlando Pita – ambasador Tresemme si hairstylist legendar – a lucrat cu o gama larga de texturi si tunsori in cadrul prezentarii de moda Monse primavara-vara 2017 pentru a recrea stilul care epitomizeaza aceasta tendinta: buclele lejere personalizate. Orlando a tradus colectia deconstruita si seducatoare a designului intr-o varietate de coafuri cu bucle: parul lung a capatat o nota boho cu carare pe mijloc iar in cazul parului scurt s-a mers pe texturizare pentru a obtine un finisaj androgin.

Look-ul ar trebui sa-ti fie familiar. Este tipul de coafura ‘Asa-m-am-trezit’ care tradeaza lipsa de efort si, totusi, este atat de bine gandita incat sa ti se potriveasa ca o manusa. Vrei sa afli cum obtii acest look? Afla chiar de la Orlando Pita:

Pasul 1. Cel mai bine este sa incepi pe parul curat, proaspat spalat pentru a obtine textura dorita. Spala si hidrateaza parul cu balsam apoi, lucrand in sectiuni inguste, aplica un spray pe baza de sare, precum TRESemme Perfectly (un)Done Sea Salt Spray, de la radacina catre varfuri. Cu extrac de alge de mare, acesta nu are o formula lipicioasa si ajuta la texturizarea parului.

Pasul 2. Folosind uscatorul de par la o temperatura joasa, usuca-ti parul trecand degetele prin el pentru a separa suvitele si a-i imbunatati textura.

Pasul 3. Aplica o cantitate mica de gel cu putere de fixare, precum TRESemme TRES TWO Extra Hold Gel,  prin tot parul pentru a fixa textura  fara sa o incarci.

Pasul 4. Acum ca ai obtinut textura potrivita, separa suvitele de par in sectiuni late si trece-le, una cate una, peste un ondulator de par cu diametru de un 1inci pentru a-i imprima un ondulei usor. Relaxeaza bucla trecandu-ti degetele prin ea.

Cand estei multumita de rezultat, fixeaza buclele lejere cu un fixativ.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.