zoot

Iata cinci intrebuintari ale creionului dermatograf alb

Machiajul alb este una din tendintele majore ale verii 2014, dar cum nu se potriveste oricui in cazul unui machiaj de zi, New Beauty Magazine iti ofera cinci alte alternative de a folosi creionul dermatograf alb:

  • Creion dermatograf alb pentru conturarea pleoapei superioare. Si cum este destul de dificil a-l purta de sine statator, adauga tuse fine de eyeliner negru cat mai aproape de baza pleoapei superioare, pe linia genelor.
  • Creion dermatograf alb pentru conturarea conjunctivei. Cand iti conturezi conjunctiva cu un creion alb, ochii par mai mari. Daca adaugi un strop de creion dermatograf alb sau fard alb in colturile interne ale ochilor si amesteci, privirea va iesi in evidenta iar tu vei parea mai treaza.
  • Creion dermatograf alb pentru ascunderea micilor imperfectiuni, precum pete sau cosuri uscate. Se aplica putin creion alb peste pata si se amesteca bine, dupa care se aplica fondul de ten in mod obisnuit.
  • Creion dermatograf alb pentru iluminarea arcadei. Se aplica tuse fine de creion alb sub punctul cel mai inalt al sprancenelor si se amesteca bine. Astfel, poti folosi dermatograful alb pe post de iluminator pentru un lifting instant al privirii.
  • Creion dermatograf alb pentru accentuarea buzelor. Daca aplici creion alb in zona arcului lui cupidon si amesteci bine, creionul alb se comporta la fel ca un iluminator iar acest truc iti scoate in evidenta buzele, dand iluzia de buze mai pline si culoare mai pronuntata.

VIDEO: Cinci intrebuintari ale creionului dermatograf alb

creion dermatograf alb creion dermatograf alb creion dermatograf alb
creion dermatograf alb creion dermatograf alb creion dermatograf alb

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.