zoot

Iata ce trebuie sa faci ca parfumul sa persiste mai mult timp

Gaseste echilibrul de care ai nevoie! O aroma care sa persiste mai mult timp pe piele fara a pulveriza jumatate de sticla si a lasa in urma ta o dara de parfum care alunga oamenii instant. Secretul consta in aplicare:

Iata ce trebuie sa faci ca parfumul sa persiste mai mult timp

  1. Amesteca-l cu crema hidratanta

Daca nu ai un set din aceeasi gama, amesteca cateva picaturi de parfum cu lotiunea de corp hidratanta apoi maseaza compozitia in piele. In acest fel vei evita evaporarea parfumului in lunile fierbinti de vara. Daca apelezi la acest truc ca parfumul sa persiste mai mult, asigura-te ca lotiunea de corp este inodora. Ultimul lucru pe care-l vrei este sa amesteci mai multe mirosuri deodata.

  1. Amesteca-l cu serul de par

Vrei ca parul tau sa miroasa extraordinar intreaga zi? Amesteca o picatura din parfumul preferat cu serul pentru stralucire si trece-ti mainile prin par. Atata vreme cat stai intr-un mediu aerisit, vei mirosi intreaga zi. Daca nu folosesti un ser de par, pulverizeaza un strop de parfum peste peria cu care obisnuiesti sa-ti periezi parul.

  1. Pulverizeaza-l in locuri cheie

Ca parfumul sa persiste mai mult timp pe piele, aplica-l in cateva locuri cheie: in punctele cu puls, puternic vascularizate (dupa ureche, la incheietura mainii sau pe decolteu) si pe partea interioara a gleznelor, caz in care mirosul se va ridica si va invalui tot trupul. Asigura-te ca pielea este perfect hidratata inainte de aplica parfumul.

  1. Mai putin inseamna mai mult

O dara inecacioasa de parfum lasata in urma ta iti poate rapi din eleganta. Gandeste-te la parfum ca la un accesoriu. Ti-ai incarca excesiv tinuta cu accesorii care deranjeaza si-ti submineaza stilul personal? Atunci n-ar trebui sa abuzezi nici de parfum.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.