zoot

Iata ce produse de machiaj poti aplica atunci cand esti pe picior de plecare

Ai la dispozitie doar cateva minute inainte de a iesi pe usa si nu stii ce sa aplici mai intai. Iata lista noastra cu cele 5 produse usor de aplicat, chiar si atunci cand esti pe picior de plecare, sau alegi sa-ti colorezi buzele la semafor.

bb ceram garnier

Aplica o crema coloranta de tipul BB Cream in locul fondului de ten obisnuit. Nu ai timp sa-ti fixezi machiajul cu un primer si nici cateva minute in plus pentru un blending perfect. Crema de tip BB este o solutie rapida si la indemana, puternic hidratante si cu factor de protectie solara. 3 in 1? Exact ceea ce ai nevoie cand esti in criza de timp.

Recomandarea fucsia.ro: Garnier Skin Renew

Lumi_Magique-C_loreal

Oricat de mult te-ai grabi, trebuie sa iti acoperi cearcanele. Probabil motivul pentru care esti in intarziere este dat de lipsa unui somn suficient asa ca rezerva-ti cateva secunde pentru un machiaj impecabil. Iti recomand un anticearca cu efect iluminator. Motivul este evident, nu numai ca iti ascunde cearcanele, iti lumineaza fata, iar daca dispui doar de cateva secunde in plus, aplica-l si in colturile interne ale ochilor, deasupra pometilor si pe arcul lui cupidon.

Recomandarea fucsia.ro: L’Oreal Lumi Magique

cream_blush bourjois

Daca in alte conditii ti-as fi recomand sculptarea fetei cu pudra bronzanta, blush si iluminator, acum iti recomand un singur produs fara de care nu trebuie sa iesi pe usa: blush-ul. Tocmai pentru ca esti pe fuga si nu ai timp pentru un blending perfect, iti recomand blush-ul crema, usor de aplicat cu ajutorul degetelor pe osul pometilor si chiar si pe buze. Un strop de culoare si cateva secunde pentru un ten proaspat si luminos.

Recomandarea fucsia.ro: Cream Blush Burjois

Revlon PhotoReady 3D Volume Mascara

Nu-i timp pentru un smokey eyes de exceptie insa fara un strat de mascara chiar nu poti iesi din casa. Iar daca alegi unul cu foarte mult volum, poti sari peste curbarea genelor cu aparatul special.

Recomandarea fucsia.ro:  Revlon PhotoReady 3D Volume Mascara

Revlon Just Bitten Kissable Lip Balm

Iti mai lipseste un strop de culoare pe buze si esti gata de plecare. Nu stiu ce ruj folosesti in general si ce precizie necesita insa iti propun un alt produs: balsamul de buze colorant sau “Lips Stainer-ul” Nu necesita prea mult timp pentru a fi aplicat si nici nu ai cum sa gresesti. In plus, iti confera un look super natural.

Recomandarea fucsia.ro: Revlon Just Bitten Kissable Lip Balm

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.