zoot

Iata cateva exercitii de fitness pe care le poti face la birou

Intre intalniri si convorbirile telefonice, iti poti face timp cateva minute sa iti lucrezi muschii cu exercitii usoare, pe care le poti face la birou. Partea buna a acestor exercitii este ca le poti face fara ca ceilalti colegi sa isi de seama (asta daca ai un birou numai al tau). Nu, nu implica sudori si nici un efort prea mare din partea ta si totusi te ajuta sa desfasori o munca mai buna. Te eliberezi instant de stresul acumulat, iti intinzi incheieturile si esti gata sa o iei de la capat intr-un mod mai eficient.

Seturile de exercitii la birou sunt limitate ca si timp, fiind vorba de 5-10 minute, exact intervalul de care ai nevoie pentru o scurta pauza fara a-ti periclita functia. Pot fi efectuate indiferent de conditia fizica si, desi sunt bazate pe intervale scurte, eforturile cumulate aduc beneficii semnificative sanatatii.

Iata o lista cu 5 antrenamente de cateva minute pentru fiecare parte a corpului pe care o poti lucra la birou, alaturi de una dintre cele mai populare antrenoare de fitness pe continentul american: Dennise Austin.

VIDEO: Exercitii fitness la birou

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.