zoot

Hainele cad perfect pe tine cu o singura vizita la croitor

Croitor
Foto: Image.net

Cu o singura vizita la croitor, hainele tale pot parea pe comanda. N-au nevoie decat de cateva simple ajustari pentru a sta bine pe tine si a-ti pune corpul in valoare. Generatia noastra a pierdut din vedere acest truc la care mamele si bunicile noastre recurgeau de fiecare data.

 

Marimea potrivita conteaza

Si realizezi asta abia dupa ce-ti recunosti si imbratisezi forma corpului. Hainele pe care le cumperi din magazine vin in marimi universale, incapabile sa flateze particularitatile siluetei tale ca doar nu toate ne bucuram de dimensiunile ideala si o silueta clepsidra. De cate ori nu ti s-a intamplat sa renunti la un articol vestimentar la un pret foarte bun si dintr-un material de calitate doar pentru ca nu cadea corespunzator pe tine. Prea larg, prea lung, prea putin decoltat.

De toate aceste neajunsuri se poate ocupa un croitor. Poate cambra un sacou care sta prea larg pe tine, iti poate pune talie in evidenta prin cateva pense, poate ridica talia rochiilor sau jachetelor, poate scurta manecile incat sa cada perfect pe incheietura, poate repozitiona umerii pentru a imbratisa forma corpului tau si inalti, poate scurta si tivui o pereche de jeans etc.

Tot un croitor experimentat poate reactualiza o piesa vestimentara veche atata vreme cat materialul este intr-o conditie perfecta. Iti poti transforma o rochie in fusta, poti inlocui accentele care par ieftine cu altele statement (buzunare, nasturi, fermoare), poate modifica croiul, inserand o crapatura sau un peplum, dupa cum dicteaza tendintele actuale.

Tot la croitor poti recreea o piesa vestimentara sau un croi in care te simti bine, alegand un material similar sau un alt colorit. Te poti bucura de piese unicat la un pret pe care ti-l poti permite. Da-i o sansa croitorului sa-ti puna in valoare imaginea. Nu este deloc old-fashioned!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.