zoot

Haina din material teddy: must-have-ul sezonului rece

Haina din material teddy de plus
Foto: Instagram

Multe dintre tendintele actuale ti se par lipsite de simt practic? Nu si haina teddy, un microtrend care a depasit toate asteptarile in termeni de popularitate.

Se pare ca este haina pe care toata lumea o va purta in 2018. Atat femei cat si barbati.

Haina flausata din material teddy (plus) este bogata, groasa, calduroasa si pufoasa. Atributele acestui material o transforma in haina tocmai potrivita pentru iarna.

Nu este o haina in care sa investesti. Din contra, foarte accesibila, se regaseste in colectiile pret-a-porter ale brandurilor tale preferate la preturi pe care oricine si le poate permite.

O gasesti atat in variante scurte cat si lungi. In toate tonurile de bej pe care ti le poti inchipui dar si in culori bogate si vii. Te bucuri de o mare varietate.

Este o haina usor de asortat.

Tocmai pentru ca vorbim de o haina statement, se recomanda ca restul tinutei sa fie cat mai simplu si mai structurat. Ea insasi aduce foarte mult volum in partea superioara. De la jeansi si colanti, la  fuste si rochii, haina teddy se potriveste cu aproape orice ai in garderoba.

Este fun. Moda ar trebui sa fie distractiva. Sa porti o haina flausata necesita un dram de ridiculizare pentru a iesi din zona de confort. Pana nu demult, materialul teddy obisnuia sa fie folosit pentru a captusi jachetele si paltoanele de iarna.

Trendy, practica, accesibila si foarte versatila, haina are si un neajuns. Materialul flausat se poate scamosa si poate manifesta semne de uzura mult mai repede decat o haina clasica din stofa de lana.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.