zoot

Greselile femeilor indragostite pana peste cap

Inceputul unei relatii ar trebui sa ne aduca un plus, un condiment in viata pe care am avut-o si pana acum. Nicidecum o noua relatie nu ar trebui sa ne schimbe complet stilul de viata, ca si cum intreaga planeta ar gravita in jurul noului nostru iubit. Insa, atunci cand o femeie este indragostita peste cap de noul barbat de viata ei este posibil sa:

greselile femeilor indragostite

Foto: Fotolia.com

  1. Sa isi modifice stilul de viata datorita lui. Inainte avea timp de sala dupa birou sau cel putin de doua ore de salsa, dintre care una in weekend. Acum, se uita insistent la ceas dupa pranz, sperand sa termine mai repede lucrul pentru a se vedea cu el. Uita de interesele ei si de toate activitatile care nu il includ.
  2. Sa isi neglijeze prietenii si familia. L-a cunoscut de doar doua luni, pe cand prietenii si familia i-au fost mereu aproape. Pe umarul lor a plans la fiecare despartire, esec sau orice alta incercare grea din prea partea vietii. Insa atunci cand a aparut EL in viata ei, brusc prietenii si familia au devenit materie neglijabila.
  3. Isi neglijeaza munca/scoala. Femeia indragostita simte ca pluteste. La birou nu se mai poate concentra pe activitatile de rutina, la cursuri este numai cu ochii pe telefon sa vada daca a intrat EL pe Whatsup sau daca a postat ceva pe Facebook. Si este constienta ca toate acestea vor avea repercursiuni asupra fluturasului ei de plata sau asupra notelor de la facultate.
  4. Sa se schimbe pentru el. Femeia indragostita tinde sa faca anumite compromisuri, de la a-si schimba coafura, stilul vestimentar pana la a-si schimba preferintele culinare, si toate astea doar pentru EL. Ea, carnivora inraita, ajunge sa manance numai verdeturi datorita credintelor sale despre ‘mortaciuni’. Isi lasa parul lung pentru ca asa purta fosta lui. Incepe sa gateasca fara grasimi nesaturate, pentru ca asa a sfatuit-o mama lui.
  5. Sa incerce prea mult sa ii intre in gratii, sa ii fie pe plac, sa il cucereasca. Iar el cand vede ca primeste mai mult decat cere, intinde coarda. O cheama la el, stiind ca ea sta in Berceni si face cel putin 35 de minute pana in Drumul Taberii, asta in cazul in care nu este trafic. Comenteaza meciul de fotbal cand ea ii povesteste cum a fost intalnirea cu viitorul angajator. O pune sa isi schimbe rochia pentru ca el o considera prea rigida.
  6. Sa nu spuna niciodata NU. Orice ii cere, femeia indragostita nu ii poate refuza. Chit ca este vorba de o intalnire la 22 pm in conditiile in care ea are de predat marele proiect ziua imediat urmatoare, chit ca este vorba de a-i ridica costumul de la spalatorie, ea nu il poate refuza.
  7. Sa ofere prea mult. Mai mult decat ii cere. Mai mult decat se cuvine la inceput de relatie. Este la el acasa si cu ocazia asta se gandeste sa bage o masina de rufe la spalat, ba nu, doua, ca doar vrea sa ii schimbe si lenjeria de pat.
  8. Sa ii toloreze lipsa de respect sau grosolonii. Necunoscand principiul “cum il educi asa il ai”, femeia indragostita ii permite telefoane dupa ora 24, ii raspunde la telefon dupa ce nu a mai sunat-o timp de trei zile. Ii tolereaza flirtul cu fosta cand ei stau la aceeasi masa.
  9. Sa devina financiar dependenta de el. Treptat se lasa acaparata de cadourile scumpe si iesirile in oras, de luxul pe care i-l pune la picioare. Renunta la libertatea ei financiara, isi vinde apartamentul sau renunta la contractul de inchiriere pentru a se muta la el. Accepta ca el sa plateasca tot, de la plinul de benzina pana la factura la lumina.
  10. Sa devina o povara emotionala care nu numai ca nu se poate descurca singura dar nici nu poate trai fara el. Cum nu mai are o viata a ei, atarna dupa a lui.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.