zoot

Glitter pe cuticule in cadrul prezentarii de moda Rodarte toamna-iarna 2016 / 2017

Tendinte manichiura toamna iarna 2016
Foto: Morgan Taylor Lacquer

O manichiura minimalista si, totusi, de efect am vazut in cadrul prezentarii Rodarte toamna-iarna 2016 / 2017. Accentul cade, in mod surprinzator pe cuticule care sunt conturate cu glitter. Linia curba este fina si precisa, trasata cu o pensula subtire de nail art pentru a scoate din anonimat o manichiura nude.

Am fost inspirata de colectie. Designerii adora sa combine texturile, asa ca am optat pentru acest artificiu pe unghii” – declara Tracylee, tehnicianul de unghii responsabil pentru acest nail art.

Daca ti se pare o idee interesanta pe care sa o recreezi pe unghiile tale, iata pasii necesari:

Glitter pe cuticule

  • Aplica un strat de New School Nude – oja nude cu tonuri subtile de roz din colectia Morgan Taylor pe suprafata unghiei si asteapta sa se usuce.
  • Cu ajutorul unei pensule de nail art introdusa in glitter, contureaza printr-o linie fina si precisa cuticulele. In cadrul prezentarii Rodarte, Tracylee a folosit Morgan Taylor Glitter & Gold, o oja cu sclipici auriu care creeaza un efect de bijuterii pe unghii.

Daca ti se pare o idee prea indrazneata, poti adapta aceasta propunere de nail intr-un mod mult mai subtil, alegand sa trasezi conturul unghiei in schimb. Indiferent de varianta aleasa, nude-ul si glitterul auriu se combina excelent de fiecare data.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.