zoot

Ghidul culorilor oficiale toamna-iarna 2016

Culori toamna iarna 2016

Riverside – Pantone 17 – 4028

Prima culoare propusa de Pantone pentru sezonul rece 2016 este riverside, un albastru rece, de o intensitate medie, mai putin intens decat clasicul bleumarin si mai putin pur decat albastru cobalt. O poti privi ca pe o culoare sofisticata dar practica, usor de abordat intr-o tinuta de zi, o culoare care calmeaza si nu-ti pune probleme de stilizare.

2 sacou mango riverside

Sacou MANGO
PRET: 299 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Airy Blue – Pantone 14 – 4122

Varianta de serenity a sezonului rece, airy blue este sters si discret, foarte popular in randul marilor case de moda care si-au expus colectiile in cadrul Fashion Week. Se poate asorta cu usurinta cu Lush Meadow, Taupe sau Dusty Cedar.

9 pulover airy blue

Pulover MEDICINE
PRET: 99 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Sharkskin – Pantone 17 – 3914

Exista o oarecare nota edgy in varianta sharkskin a griului reinterpretat si totusi reuseste sa ramana neutru. Se poate asorta cu (aproape) oricare alta culoare a sezonului rece, calda sau rece.

8 pantaloni shark

Pantaloni Vero Moda
PRET: 159 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Aurora Red – Pantone 18 – 1550

O nuanta de rosu indrazneata, Aurora Red este o culoare calda si senzuala care place imediat ochiului, fara a-l deranja. O poti aborda in cele mai interesante si dinamice tinute de toamna, cu o doza dubla de atitudine. Chiar daca o folosesti ca pe o pata de culoare, ai garantia unei tinute interesante si captivante.

7 palton aurora redPalton MANGO
Pret: 399 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Warm Taupe – Pantone 16 – 318

Taupe-ul, desi neutru, capata o nuanta calda. Este o culoare pe care te poti baza pentru a-ti construi tinuta in aceasta toamna, usor de asortat cu celelalte propuneri Pantone pentru toamna lui 2016.

6 cardigan warm taupe

Cardigan VILA
Pret: 199 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Dusty Cedar – Pantone 18 – 1630

Este varianta reintreptata pentru anotimpul rece a culorii Rose Quartz pe care ai purtat-o intreaga vara. un ton de roz prafuit, cald, discret. Desi nu este cea mai evidenta culoare, iti aduce o nota feminina si eleganta.

4 pantaloni dusty cedar

Pantaloni MEDICINE
Pret: 129 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Lush Meadow – Pantone 18 – 5845

O nuanta vibranta de verde, rezoneaza cu o personalitate puternica. Un singur accesoriu in nuanta lush meadow precum o pereche de manusi reuseste sa aduca o nota sofistica intregului outfit. Luminozitatea, panasul si intensitatea culorii o deosebeste profund de cele mai multe nuante de verde pe care le-ai purtat pana acum.

5 geaca piele lush meadowGeaca piele MANGO
Pret: 199 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Spicy Mustard – Pantone 14 – 0952

Mustar iute, neasteptata si diferita de tonurile obisnuite de mustar pe care le-am intalnit sezoanele anterioare, vine ca o completare exotica a paletei de culori Pantone pentru sezonul rece, toamna-iarna 2016 / 2017. Nu este usor de purtat, insa, daca tonul pielii tale ti-o permite, fa din Spicy Mustard o declaratie puternica de stil.

3 palton mango spicy mustard

Palton Mango
PRET: 299

DETALII / CUMPARA ONLINE

Potter’s Clay – Pantone 18 – 1340

Un ton pamantiu neutru cu subtonuri de oranj, potter’s clay este o nuanta asteptata care se integreaza cu usurinta in garderoba de toamna. Este potrivita atat pentru o tinuta obsinuita, de zi cat si pentru una office.

1 trenci mango potters clay

Trench Mango
PRET: 249 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Bodacious – Pantone 17 – 3240

O nuanta calda si vibranta de mov, neasteptata in paleta de culori la moda in sezonul rece toamna-iarna 2016 / 2017, poate fi combinata cu variatii de roz si rosu. Reuseste sa faca o declratie de moda, fiind calda, deschisa si vibranta.

10 vesta mov

Vesta Madonna
PRET: 74 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.