zoot

Gene false: trucuri de aplicare pentru cele mai putin indemanatice

Aplicare gene false tip banda
Foto: Image.net

Intensifica privirea, alungesc genele naturale si reusesc sa scoata in evidenta ochii. Ti le pui de fiecare data cand vrei sa arati grozav fara mare bataie de cap. Bineinteles ca ne referim la ele, genele false, vedetele machiajului de seara.

Aplicarea genelor false este mai simpla decat crezi, si chiar vedetele pe care le admiri in paginile revistelor de frumusete, folosesc aceste trucuri pentru a arata fantastic fara a fi nevoie sa apeleze la prea mult machiaj.

Trucul numarul #1 – Aplica un strat de mascara inainte

Ceea ce-i grozav la genele false este ca le poti purta de mai multe ori. Bineinteles, incep sa arate de prost gust dupa prea multe retusuri. Daca le vrei pentru o singura purtare, este in regula sa aplici un strat de rimel dupa ce ti-ai pus genele false pentru a le amesteca cu cele naturale si a obtine un aspect mai natural. Daca le vrei pentru mai multe ori, da-te cu rimel inainte de a lipi genele false. Un singur strat este suficient.

Trucul numarul #2 – Este in regula sa tai banda

Genele false au o banfa flexibila si usor de taiat in doua sau trei parti. Cel mai probabil va trebui sa o ajustezi pentru a se potrivi formei ochilor tai. Apeleaza si tu la acest truc daca intampini dificultati:

  • Taie banda in trei parti.
  • Foloseste treimea exterioara a genelor false pe treimea extrioara a pleoapei superioare pentru a-ti intensifica dramatic privirea (daca vrei gene cu un aspect mai putin dramatic, foloseste treimea interioara pe treimea exterioara a pleoapei superioare si opreste-te aici).
  • Foloseste sectiunea din mijloc deasuprap pupilelor pentru a-ti face ochii sa para mai mari si, daca este nevoie, ajusteaza si lipseste ultima portiune de banda pe treimea interioara a pleoapei superioare.

Trucul numarul #3 – Foloseste-te de penseta

Bineinteles, exista pensete speciale pentru aplicarea genelor false, mai ales a celor fir cu fir dar daca nu detii una, poti folosi penseta ta obisnuita. Prinde portiunea de banda cu penseta, aplica lipici pe margine, asteapta putin sa se intareasca si apoi aplica-l direct la baza genelor naturale. Poti folosi in continuare penseta pentru a potrivi si fixa banda cat mai aproape de radacina genelor.

Trucul numarul #4 – Asteapta putin ca lipiciul sa se usuce

Cand incepe sa se usuce, lipiciul devine cleios. Atunci este momentul ideal sa aplici genele pe pleoapa. Fiind cleios, banda nu mai aluneca atat de usor si se lipseste mai repede. Daca vrei sa grabesti procesul, sufla de cateva ori peste lipiciul aplicat pe banda.

Trucul numarul #5 – Aplica un strat de eyeliner

Daca vrei ca genele false sa se confunde cu cele naturale, aplica un strat de eyeliner la baza pleoapei superioara dupa ce lipiciul s-a uscat.

Dupa ce le porti o noapte intreaga, vine momentul in care trebuie sa indepartezi. Ai tentata sa smulgi banda insa, odata cu ea, risti sa smulgi si genele naturale. In plus, iti vei distruge genele false si nu le vei mai putea purta a doua oara. Foloseste un demachiant pentru ochi fara ulei pentru a ajuta la descompunerea lipiciului. Ulterior le vei putea indeparta cu usurinta. Curata-le si aplica-le data viitoare, folosind acelasi trucuri pentru aplicarea genelor false pe care ti le-am impartasit mai sus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.