zoot

Gandeste-te de doua ori inainte de a-ti lua partenerul la cumparaturi!

Gandeste-te de doua ori inainte de a-ti lua partenerul la cumparaturi! 8 din 10  barbati urasc sa mearga la cumparaturi impreuna cu partenerele lor iar 45% incearca sa evite aceasta indatorire cu orice pret. Cand partenerul tau te insoteste la cumparaturi, ia-o ca pe un semn bun in relatie: desi uraste lucrul asta, o face doar pentru tine.

Daca totusi alegi sa fii insotita de partener la cumparaturi, atunci alege sa nu faci din shopping o promenada fara sfarsit.

Studiul citat arata ca barbatii se plictisesc in medie dupa 26 de minute de cumparaturi.

Daca reusesti sa te incadrezi in acest interval, atunci felicitari, ai cel putin un atribut al femeii ideale. Daca nu, lasa-l acasa si ia-ti o prietena care sa te insoteasca. Altfel risti sa te trezesti abandonata in cabina din proba, pe cata vreme un barbat din patru admite ca dupa o jumatate de ora se plictisesc atat de tare incat pleaca acasa.

Femeile, in schimb, sunt mult mai ingaduitoare cand vine vorba de cumparaturi. Acestea se plictisesc abia dupa doua ore de colindar raioane in care nu au gasit nimic pe placul lor. Lipsa ingaduintei fata de cumparaturi creste in cazul barbatilor, atunci cand resimt foame, sete sau cand un meci important ii asteapta la televizor.

Cum poti sa-ti determini partenerul sa te insoteasca la cumparaturi? Tot rezultatele studiului evidentiaza ca: 58% dintre barbati ar fi dispusi sa isi insoteasca partenerele la cumparaturi daca li s-ar promite o recompensa la final. 

Ia-ti cea mai buna prietena la cumparaturi si lasa-ti partenerul acasa
Ia-ti cea mai buna prietena la cumparaturi si lasa-ti partenerul acasa © Africa Studio – Fotolia.com

La fel de interesante sunt lucrurile pe care le fac barbatii atunci cand se plictisesc la cumparaturi cu partenerele lor:

Se plimba printr-o parte diferita a magazinului. Sa nu te mire ca tu cauti produsele de panificatie perfecte in cadrului unui hipermarket, in timp ce sotul tau a dat o fuga la raionul de electronice.
Intra in alte magazine. Te lasa pe tine sa probezi pantofi, vreme in care el intra in magazinul de vis-a-vis cu camasi pentru barbati. Nu ai de ce sa te superi. Veti termina cumparaturile in doi timpi si trei miscari.
Te asteapta in fata magazinului. Ideal este atunci cand se intalnesc cu alti prieteni si mai schimba o vorba. Sau au macar o banca pe care se pot aseza sau un spatiu destinat fumatorilor.
Admira alte femei atractive. Pe cand tie iti fug ochii dupa ultimele tendinte in materie de rochii, fuste, pantofi, saluri si alte accesorii, lui ii fug ochii dupa domnisoarele care se perindeaza in fata lui.
Pleaca sa cumpere alimente si bauturi. Ai putea sa-l invinovatesti? Tipului i s-a facut foame, sete, are nevoie la toaleta. Doar sunt nevoi elementare.

Barbatii se uita dupa 'fuste' in timp ce tu colinzi raioanele magazinelor.
Barbatii se uita dupa ‘fuste’ in timp ce tu colinzi raioanele magazinelor © Africa Studio – Fotolia.com
Barbatii se plictisesc in medie dupa 26 de minute de cumparaturi
Barbatii se plictisesc in medie dupa 26 de minute de cumparaturi © Africa Studio – Fotolia.com

Sursa Studiu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.