zoot

Foloseste produsele cosmetice pana la ultima picatura

Foloseste produse cosmetice pana la ultima picatura

Ti s-a intamplat vreo data ca atunci cand indragesti cel mai mult un produs de make-up sau o crema, chiar atunci acesta sa fie pe terminate sau sa se deterioreze din diverse motive? Iata, mai jos, cateva sfaturi care te vor ajuta sa folosesti produsele de make-up si produsele cosmetice pana la ultima picatura.

Foto: The Spatty / thespatty.com

 

Fondul de ten pe terminate

Stiai ca pana la 20% din produs ramane pe fundul flaconului? Prelungeste-i durata de viata adaugand in flacon o cantitate mica din crema obisnuita de fata. Agita bine sticluta pentru a se omogeniza. Adaosul de crema va ajuta la adunarea fondului de ten ramas pe peretii sticlutei. Daca nu reusesti sa faci asta, poti taia capatul tubului de fond de ten si, cu ajutorul unui betisor de ureche, poti aduce produsul ramas pe peretii acestuia.

Pudra de fata crapata

In momentul in care, observi ca pudra de fata a inceput sa se degradeze si sa isi modifice textura de la suprafata, fapt ce este normal dupa un timp de folosire, ia o bucata de banda adeziva si preseaza suprafata pudrei de cateva ori pana observi ca se omogenizeaza.

Paleta de farduri murdara

Pentru a putea salva paleta de farduri preferata, ai nevoie numai de alcool sanitar si vata. Pune spirtul intr-o sticluta cu pulverizator si pulverizeaza peste fardurile ce iti lasa impresia ca sunt murdare. Dupa aceea, sterge-o usor cu o bucata de vata, insa, ai grija sa nu amesteci culorile. La sfarsitul operatiunii, te poti bucura de o paleta de farduri cu aspect (aproape) nou.

Fard individual spart

Din nou, poti sa folosesti alcoolul sanitar. Toarna-l peste fardul stricat si amesteca pana acesta devine o pasta. Dupa, apasa cu o lingurita si modeleaza-l. Lasa-l asa o perioada pana ce alcoolul se evaporeaza si fardul se incheaga la consistenta sa normala.

Tus de ochi intarit

Nicio problema! Pentru a obtine consistenta initiala trebuie doar sa adaugi cateva picaturi de solutie salina nazala si sa agiti. Tusul isi recapata fluiditatea si poate fi folosit din nou. Acelasi truc este valabil si in cazul rimelului uscat.

Mascara uscat

Aseaza tubul de rimel intr-un pahar cu apa calda si lasa-l acolo cateva minute. In acest timp, formula uscata pe peretii recipientului se va inmuia si vei putea folosi ultima picatura de rimel.

Lip gloss pe terminate

Scoate inelul ce sta la capatul sticlutei si in acest fel, vei putea avea acces la produsul ramas in recipient.

Ruj rupt

Foloseste o bricheta pentru a topi putin marginile acestuia, iar dupa aceea, aproprie usor cele doua bucati si mentine-le in loc pana se prind. In acest mod, rujul va putea fi folosit din nou direct din recipient.

Oja cu capac blocat

Pune oja cu capacul in jos, intr-un vascu apa calda. In acest fel, vei putea desface cu usurinta capacul.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.