zoot

Fitness la bara: un antrenament complet si distractiv

Fitness-ul la bara este unul dintre antrenamentele complete in care lucrezi cu propria greutate si incorporeaza elemente de dans, acrobatie si gimnastica.

O modalitate excelenta de a te distra si de a-ti lucra toate grupele de muschi, de a te dezvolta armonios sau de a-ti remodela corpului. Iti poti dezvolta flexibilitatea, echilibrul, rezistenta si definirea masei musculare.

Fitness la baraFitness-ul la bara este un sport. Pole fitness a devenit progresiv un sport dedicat cu propriile sale competitii si campionate la nivel mondial. Si-n Romania exista scoli de formare instructuri in sporturi la bara acreditate IPSAF (International Pole Sports & Arts Federation). Lobbystii exercita presiuni ca acest sport sa fie inclus printre sporturile olimpice.

Daca urasti sala de fitness sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou, fitness-ul la bara este un adaos grozav in rutina ta. Se lucreaza intr-un cadru mai intim, se dezvolta legaturi stranse atat intre cursanti cat si intre instructori si cursanti, se lucreaza intens, mai intens decat ai crede. Intr-o sedinta de pole fitness la nivel incepator poti piere intre 290 si 400 de calorii pe cand la nivel avansat se pierd pana la 700 de calorii.

Fitness-ul la bara nu se adreseaza unui anumit public tinta. Varsta si greutatea nu sunt impedimente in practicarea acestui sport care se desfasoara pe mai multe nivele de dificultate insa prezenta unui instructor calificat este. In lipsa acestuia, acest sport distractiv si eficient devine periculos.

Rezultatele se vad, cei mai multi dintre cei care practica fitness la bara se regasesc in cea mai buna forma fizica a vietii lor dar se si simt, practicantii declarandu-se mai puternici si mai increzatori. In fond, cui nu i-ar creste stima de sine cu o postura imbunatatita, un crop tonifiat si sculptat? Pe termen lung scapi de timiditate, devii mai increzatoare si mai atractiva.

Unde faci fitness la bara in Bucuresti?

Un studio dedicat in exclusivitate sportului la bara este Aerial Arts Studio, un studio situat intr-o zona usor accesibila, in apropierea Mall Vitan. In oferta studioului gasesti cursuri de pole fitness, pole dance, stretching si Body Push iar pretul unei sedinte de pole fitness de 75 de minute este de 55 lei. Bineinteles, te bucuri de preturi preferentiale la contractarea unui abonament de 1-3 luni.

Aerial Arts Studio : Intrarea Brates nr. 18, Sector 3, Bucuresti

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.