zoot

Finisaje ale lacului de unghii pe care le poti aborda in acest sezon

Finisaje ale lacului de unghii pe care le poti aborda in acest sezon

Aceeasi culoare de lac de unghii poate veni in finisaje diferite. De le cele care abia se observa pe unghie, la cele lucioase sau mate. Iata ce optiuni ai:

Finisajul transparent (sheer)

Odata aplicata pe unghie, lasa sa se intrevada din coloritul natural al patului unghiei. Este ca si cum lacul incolor ar fi fost amestecat doar cu un strop de pigment. Nu vei obtine un finisaj opac nici macar din doua sau trei aplicari. Finisajul transparent este foarte delicat si da o nota feminina unghiilor si mainilor. Este pus cel mai bine in valoare de unghiile medii si lungi, intr-o forma cu colturile rotunjite, fie ea migdalata sau ascutita.

Finisajul opac lucios

Este finisajul clasic al lacului de unghii. Acopera in totalitate patul unghie si nu lasa sa se intrevada printre el si baza, chiar de la prima aplicare. Bineinteles, pentru un grad si mai inalt de opacitate, poti aplica doua straturi de lac de unghii, asteptand suficient de mult timp intre aplicari ca primul strat sa fie perfect uscat inainte de a-l aplica pe urmatorul.

Finisajul opac mat

Spre deosebire de finisajul lucios, acestuia ii lipseste luciul si este lipsit de transparenta. Finisajul mat este in tendinte de cateva sezoane incoace. Iti poti cumpara un lac de unghii mat sau poti matifia orice lac de unghii cu finisaj lucios cu ajutorul unui top coat mat. Finisajul mat este potrivit pentru o manichiura mai putin conventionala si arata grozav, intr-o combinatie nail art, alaturi de finisajul lucios (chiar si intr-o manichiura monocroma).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.