zoot

Fileuri de salau in crusta de migdale

Fileuri de salau in crusta de migdale

Un preparat principal usor si gustos, fileurile de salau in crusta de migdale pot fi servite alaturi de legume trase la tigaie si /sau piure de cartofi.  Dupa ce sunt sotate in tigaie, fileurile de peste sunt imbracate in crusta de migdale si date pe cuptor pentru a se gati complet si a se imbiba de arome.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de salau (120-140g fiecare)
  • 1 ou de gaina
  • 1 lingura de faina alba
  • 30g fulgi de migdale (sau migdale maruntite la cutit)
  • 400g fasole verde la cutie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 varf de cutit de oregano uscat
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Sare si piper, dupa gust

Fileuri de somn in crusta de migdale

Salau

Fileteaza salaul in patru fileuri si indeparteaza oasele.

Fileuri salau

Amesteca oul cu 2 linguri de apa rece cu ajutorul unui tel. Amesteca bine, adauga sare, piper si oregano.

Fileuri de salau trase la tigaie

Spala fileurile de peste si usuca-le cu un servetel.

Salau la cuptor

Soteaza-le in ulei pe ambele parti. Scoate pestele si adauga fasolea verde.

Da-le prin faina, in sosul pregatit anterior si apoi in migdale.

Aseaza-le in tava, adauga feliutele de usturoi, cateva linguri de apa si acopera.

Da la cuptor pentru 7-10 minute.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.