zoot

Femeile petrec aproape un an numarand calorii si facandu-si griji cu privire la greutate

Incepi dimineata cu un Latte. Cam cate calorii ar putea contine? Sa aleg friptura cu garnitura sau sa multumesc cu o salata? Oare sunt prea grasa? – Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care se plimba prin mintea unei femei in cursul unei zile. Cercetatorii au pus la cap aceste ganduri si au concluzionat ca:

Pe parcursul vietii, femeile petrec aproape un an numarand caloriile si facandu-si griji cu privire la greutate / silueta.

Nici barbatii nu se situeaza prea departe. Barbatii se gandesc, in medie, timp de 18 minute la diete si greutate, totalizand 304 zile in decursul vietii. Mai mult, unul din 10 britanici utilizeaza un site web sau o aplicatie pe telefonul inteligent pentru a-si monitoriza caloriile consumate.

Daca tot ne gandim atat de des la alegerile alimentare si numarul de calorii, ar trebui sa tinem greutatea sub control. Lucrurile nu stau nici pe departe asa. Acelasi studiu arata ca 50% dintre oameni sunt nemultumiti de propria greutate si incearca sa o controleze prin intermediul aportului zilnic de calorii.

Dar de ce vrem sa slabim si sa aratam bine? 38% dintre cei care vor sa slabeasca urmand diverse diete si monitorizandu-si calorii o fac doar pentru partener, pentru a-l face fericit.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2348972/Women-spend-year-counting-calories-worrying-weight-lifetime–men-arent-far-behind.html

Femeile petrec aproape un an numarand calorii si facandu-si griji cu privire la greutate
Femeile petrec aproape un an numarand calorii si facandu-si griji cu privire la greutate. Foto: freedigitalphotos.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.