zoot

Faina pentru copt fara carbohidrati

Una dintre cele mai mari provocari intr-o dieta low carb este aceea de a inlocui faina. Desigur ca poti coace prajiturele din faina de migdale, poti praji un peste in crusta de seminte si poti ingrosa sosul cu pudra de tapioca. Mai poti combina diferite tipuri de faina fara gluten, in speranta obtinerii unui compus cu proprietati similare celei de grau dar toate acestea reusesc sa-ti dea groaznice batai de cap.

Daca intr-un articol anterior (vezi: Cu ce putem inlocui faina din alimentatie) iti propuneam varii alternative, amestecate in diferite procente, in asteptarea unui amestec complet, gata preparat, acum venim cu vesti bune:

Producatorul NoCarb Noodle scoate pe piata unicul mix de fibre de faina Konjac fara carbohidrati!

Amestecul contine faina de Konjac, celuloza, tarate din coaja de psyllium, agar-agar, pectica si guma de carruba, un amestec ideal de fibre solubile si insolubile. O suta de grame de produs vine cu 84.4g de fibre, nu contine carbohidrati sau gluten, fiind o alegere potrivita pentru orice dieta low carb( ketogenica, Atkins, Dukan).

Faina fara carbohidrati poate fi folosita pentru a coace preparatele alimentare preferate, pentru prajituri cu textura traditionala sau cruste. Se poate amesteca cu drojdia pentru a creste, continutul de celuloza reprezentand un mediul ideal pentru drojdie.

Avantajele mixului de fibre cu faina de Konjac:

  • Nu contine carbohidrati
  • Are doar 180 kcal/100g
  • Are continut bogat in fibre (84.46g / 100g produs)
  • Creste la cuptor amestecat cu drojdie
  • Prin folosirea acestuia obtii o textura similara cu cea a alimentului preparat din faina de grau
  • Nu necesita amestecarea cu alte fainuri

 

Faina fara carbohidrati este comercializata la pungi de 250g la pretul de 22.25 lei de catre NoSugarShop:

faina fara carbohidrati

DETALII / CUMPARA ONLINE

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.