zoot

Fa-ti singura un colier choker (Video)

De la o simpla panglica din piele sau un snur, la un sistem de inchidere bine pus la punct, Kayley Melissa te invata cum sa-ti faci singura un colier choker. Nu-ti propune unul singur, ci sase tipuri de coliere choker, cu grade de dificultate diferite. Alege-l pe cel care se potriveste stilului tau personal.

Cum sa-ti faci singura un colier choker (Video)

Masoara circumferinta gatului

Este important sa-ti iei masuratorile circumferintei gatului inainte de a-ti face un chocker sau a investi intr-unul de cumparat. Chokerul cu sistem de inchidere este menit sa se potriveasca relativ fix in jurul gatului. Infasoara un centimetru in jurul gatului, o singura data si introdu degetul mic (un colier choker nu trebuie sa te sugrume ci sa-ti permita sa respiri, fara a te incomoda). Masurile din comert variaza de la 35.6cm la 40.6cm.

Masoara lungimea gatului

Coliere de tip choker arata cel ma ibine pe un gat subtire si lung dar asta nu inseamna ca daca un gat mai scurt sau mai gros, nu poti adopta acest trend. Nu trebuie decat sa tii cont de lungimea si circumferint gatului tau cand alegi sa cumperi sau sa-ti faci un colier. Acestea variaza si in functie de grosime, de la doar 4 mm (snurul din piele sau sfoara) la 7.6cm (banda lata cat o palma):

  • Daca ai un gat scurt sau gros, un choker nu va arata grozav decat daca este subtire si simplu.
  • Daca ai un gat lung sau subtire, ai o paleta larga de optiuni, de la cele subtiri la ele late, tip banda.

Ia in considerare forma fetei

Coliere pot accentua cele mai puternice trasaturi faciale si trebuie ales in functie de acestea:

  • Daca ai o fata rotunda, cel mai bine este sa eviti cu totul acest tip de coliere caci iti vor accentua rotunjimile.
  • Daca ai fata ovala, poti purta coliere de orice tip, forma si accesorii.
  • Coliere choker flateaza fata in forma de inima, echilibrand barbia ingusta.

Alege cu atentie culoarea

Apropie diferite culori de gat si vezi cum iti scot in evidenta tonul pielii. Anumite culori iti pot scoate in evidenta micile imperfectiuni, pe cand altele te avantajeaza. Daca esti in dubiu, alege culoarea neagra, tinde sa avantajeze orice ton al pielii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.