zoot

Fa-ti si tu o masca din ciocolata neagra pentru un rasfat total al tenului

Masca de ciocolata pentru fata

Ti-au ramas cateva bucatele de ciocolata neagra in frigider? Daca te temi ca ti se vor depune pe coapse, gaseste-le o alta intrebuintare: masca de ciocolata pentru fata. Bogata in antioxidanti, ciocolata este aliata ta in procesul de prevenire a semnelor de imbatranire, hidrateaza pielea, protejeaza impotriva arsurilor solare si tonifiaza prin mentinerea productiei de colagen. Preparatul este 100% natural, iar daca-l atingi cu buzele, esti in afara oricarui pericol, mai putin acela de a-l consuma pe tot, renuntand la ideea de masca. Considera-te avertizata.

Ingrediente:

  • ½ avocado pasat
  • 3 linguri de pudra de cacao RAW (sau ½ tableta ciocolata neagra bio, min 85% cacao)
  • 1 lingura de miere de albine

MASCA DE CIOCOLATA PENTRU FATA

Este foarte simplu sa-ti pregatesti propria masca de ciocolata pentru fata in bucatarie. Tot ce trebuie sa faci este sa omogenizezi bine ingredientele, folosind un blender manual pana obtii o pasta.

*** Daca folosesti ciocolata neagra in loc de cacao, este necesar sa o topesti in bain marie sau in cuptorul cu microunde inainte de a o incorpora in masca de fata. Mai mult, asigura-te ca temperatura mastii este optima inainte de a o aplica pe piele.

Masca se aplica pe tenul curat, intinzandu-se cu ajutorul unei pensule si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Clateste fata cu apa calaie si maseaza in piele o crema de zi, potrivita tipului tau de ten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.