zoot

Fa cunostinta cu uleiul de buze

Uleiul de buze
Foto: Image.net

Buzele tale au nevoie de o ingrijire speciala dar si un strop de culoare? Fa cunostinta cu uleiul de buze. Situat undeva la granita intre balsamul hidratant si gloss-ul cu finisaj lucios, uleiul de buze este un hibrid cosmetic care, nu numai ca-ti hidreaza si catifeleaza buzele, ofera acel plus de prospetime printr-o pata de culoare.

Acum ca te-am convins, fie si pentru cateva secunde sa renunti la balsamul de buze si gloss in favoarea unui singur produs – uleiul de buze, iata tot ce trebuie sa stii despre el.

Hidratare

Este la baza un ulei cu o formula bogata si, ca orice ulei, ofera un plus de hidratare si ajuta buzele sa retina mai bine umezeala.

Ti-e teama ca-ti poate incarca prea mult pielea? Desi este un ulei, formula sa este mult mai usoara decat cea a unui balsam de buze cremos si-l vei gasi mult mai usor de purtat.

Culoare

Pe langa hidratare, uleiul de buze coloreaza buzele insa nu te gandi la o culoare opaca, intens pigmentata. Nici vorba de asa ceva. Este vorba de o tenta de culoare care nuanteaza usor pielea. Gandeste-te la aceasta ca la un filtru de culoare pe care-l aplici pozelor tale pe Instagram.

PRO:

  • Ofera cel mai inalt nivel de hidratare fiind formulate pe baza de uleiuri naturale.
  • Are o textura nongrasa, nelipicioasa si usoara datorita careia se simte foarte bine pe piele.
  • Se poate purta direct pe buze sau se poate aplica peste ruj, dandu-i acestuia din urma un luciu intens.
  • Purtat direct pe buze, le nuanteaza subtil pentru un efect natural de prospetime.
  • De cele mai multe ori, au un miros placut.

CONTRA:

  • Uleiul nu rezista foarte mult pe buze.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.