zoot

Exercitii faciale cu efect de lifting. Pasim cu fermitate in 2014

N-ar trebui sa iti lucrezi doar coapsele si abdomenul, ci si muschii faciali. Inclusiv acestia tind sa isi piarda din elasticitate si fermitate odata cu trecerea timpului. Gimnastica faciala sau Yoga Faciala a devenit un trend in materie de frumusete, care se pozitioneaza ca o alternava a liftingului facial, promitandu-ti o imbunatatire vizibila a tonusului fetei, netezirea ridurilor fine si a pungilor de sub ochi, sculptarea liniei gatului si maxilarului, toate acestea intr-un mod cat mai natural.

VIDEO: Gimnastica faciala Yoga


Gimnastica faciala chiar iti poate sculpta fata? Raspunsul la aceasta intrebare este de fiecare data pozitiv atat din partea instructorilor de exercitii faciale cat si din partea celor care au urmat astfel de cursuri. Un exemplu in acest sens este Carol Maggio, al carei program Facercise a facut inconjurul lumii, fiind extrem de mediatizat in special pe continentul american.

VIDEO: Exercitii faciale FACERCISE

Facercise promite si livreaza rezultate vizibile in prevenirea imbatranirii faciale iar daca te apropii cu repeziciune de 30 de ani sau chiar ai depasit aceasta varsta si tenul tau pare obosit si lipsit de vlaga, set de exercitii faciale Facercise poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti imbunatati circulatia si a-i conferi acea stralucire care ii lipseste.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.