zoot

Evita bataturile cand porti pantofi noi

Bataturi la picioare pantofi noi

Obisnuiesti sa te alegi cu bataturi de la pantofii noi? Nu esti singura. Desi, in mod normal, n-ar trebui sa se intample asta tocmai cand murim de nerabdare sa ne afisam in noile achizitii, rigiditatea pielii freaca anumite zone sensibile (monturile, degetele sau partea superioara a calcaiului) si, pana se mai lasa, ajungi sa capeti bataturi. Nu numai ca sunt inestetice insa te ustura atat de tare incat te vezi in imposibilitatea de a incalta pantofii noi.

Daca nu ai rabdare sa-i incalti de cateva ori in casa, incaltata intr-o pereche de soseste petru a-i largi usor, iti recomandam sa recurgi la trucul de mai jos. L-am testat si chiar functioneaza:

Ai nevoie de: pantofii noi, un deodorant anti-perspirant stick

Ce trebuie sa faci: Observa zonele de disconfort. De regula, sunt si cele predispuse bataturilor. Unge interiorul pantofilor cu deodorand anti-perspirant stick in acele zone si incalta.

De ce functioneaza? Deodorantul anti-perspirant are dublu rol. Pe de-o parte previne transpiratia in acele zone in care frictiunea cauzeaza bataturi. Pantoful nou nu mai aluneca din picior iar pe de alta parte, inmoaie. Majoritatea deodorantelor contin agenti hidratanti fiind destinate zonelor sensibile. Astfel pielea se inmoaie si nu mai faci bataturi datorita rigiditatii materialului.

Vrei sa cunosti partea plina a paharului? Rigiditatea pielii nu este un lucru neaparat rau. Asta te asigura ca pantofii isi vor pastra forma si vor parea ca noi dupa mai multe purtari.

Tu la ce truc apelezi atunci cand faci bataturi de la pantofii noi?

Foto: image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.