zoot

“Esti prea grasa sa pot fi vazut cu tine” Aceasta declaratie i-a schimbat viata.

Mama a trei copii, dintre care si un baietel de 11 ani, nu a acordat o atentie sporita felului in care arata si a ajuns sa cantareasca nu mai putin de 110 kilograme. Perceptia sa asupra greutatii a ajuns sa i se schimbe radical, intr-o clipa, cand fiul sau i-a marturisit ca nu poate fi vazut in public alaturi de aceasta datorita greutatii ei. Se pare ca cei din anturajul micutului faceau glume pe seama siluetei mamei sale. Atunci Lee-Ann Dixon a realizat:

“M-a devastat. Mi-am dat seama ca greutatea nu avea un impact doar asupra mea, cat si asupra familiei mele” – spune Lee-An pentru DailyMail

esti prea grasa sa fiu vazut cu tine

Ce-a urmat apoi de la o simpla constientizare a greutatii sale poate fi un model de urmat pentru o intreaga societate. O declaratie inocenta din partea propriului copil a determinat-o sa imbratiseze din nou viata activa pe a avut-o in liceu si sa se orienteze catre preparate sanatoase.

A imbratisat joggingul care a ajutat-o sa slabeasca si nici prin ruptul capului nu-i trece sa se reintoarca la stilul de viata anterior

“Pierderea greutatii mi-a schimbat viata. Spencer se bucura acum sa fie vazut cu mine si are o mama de care sa fie mandru”

 Credit foto

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.