zoot

Este tunsoarea bob cea mai potrivita alegere pentru tine?

Ai chef de o schimbare de look? O tunsoare bob lung poate fi solutia de compromis intre parul lung si scurt. O vizita la stilist te va lamuri masura in care bobul este tunsoarea potrivita pentru tine si-ti va propune diferite variatiuni in functie de natura parului tau, forma fetei, silueta dar si stilul tau de viata.

Tunsoare bob scurt
Foto: Image.net

Esti sigura ca vrei aceasta schimbare?

Alege-l pentru ca asa doresti nu pentru ca te simti nevoita sa scurtezi cativa centimetri la fiecare aniversare! Renunta la ideea preconceputa ca femeia trecuta de prima tinerete trebuie sa poarte musai parul scurt.

Este adevarat ca tunsoarea bob te poate intineri?

O tunsoare bob care tine cont de fizionomia ta iti poate sterge cativa ani de fata. Bobul lung, cu suvite care mangaie gatul poate asunde primele semne de imbatranire, bretonul filat, intr-o parte poate distrage atentia de la ridurile de pe frunte iar bobul completat de un colorit in jocuri de lumini si umbre te intinereste si te subiaza instant.

Imi vor lipsi optiunile de coafare?

Spre deosebire de tunsorile scurte, tunsorile lob (bob lung) iti ofera mai multe variante de stilizare. Desi se poate purta de sine statator in textura linsa sau usor ondulata, lobul este suficient de lung incat sa-ti permita sa-l porti intr-o coada de cal, intr-un coc sau updo.

Este adevarat ca bobul lung este o tunsoare versatila?

Il vei gasi mult mai usor de uscat si de stilizat. In lipsa greutatii si lungimii, iti va mult mai usor sa-l coafezi cand nu vrei sa-l porti liber pe umeri. Da, vei economisi mult timp si te vei bucura de o tunsoare practica, ideale pentru viitoarele mamici si corporatiste care n-au timp sa petreaca zeci de minute i fata oglinzii. Daca scopul tau este sa te poti aranja printr-o simpla periere, atunci tunsoarea bob este alegerea potrivita pentru tine.

Imi va sta bine tunsa scurt?

Daca n-ai fost niciodata tunsa scurt sau ai trecut printr-o experienta traumatizanta, afla daca-ti va sta bine cu parul scurt, ghidandu-te dupa regula de 2.25 inch (5.7cm) Fa-ti testul aici.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.