zoot

ESENTIAL pentru coafuri facute acasa – cu aspect de salon

Chiar daca optezi pentru coafuri facute acasa, acestora nu ar trebui sa le lipseasca finisajul coafurilor de care beneficiezi la salon. De la mici detalii precum agrafele pentru coc, pana la produse bazate pe tehnologii inovative, precum peria rotativa ionizata sau ondulatorul rotativ, iti prezentam o paleta larga de optiuni care iti vor usura munca depusa, oferindu-ti, in acelasi timp, rezultate cat mai apropiate de cele obtinute la salon. Dar sa incepem cu esentialul, acele produse mici, al caror cost este neglijabil, insa, fara de care multe coafuri nu se vor bucura de finisajul perfect: agrafe de par, agrafe pentru coc, elastice de par transparente si multe altele.

Agrafe coc pentru coafuri facute acasa

Agrafe pentru coc

Pentru inceput trebuie sa faci diferenta intre agrafele pentru coc si cele pentru par. Agrafele pentru coc sunt mai deschise si mai putin rigide si au rol de sustinere a coafurii, in special atunci cand coafura facuta acasa este data de un coc. Datorita deschiderii si flexibilitatii, aceastea patrund in locuri in care agrafele de par nu o pot face. La fel ca si agrafele de par, acestea vin in diferite dimensiuni si culori. Poti alege un kit care sa contina mai multe tipuri de dimensiuni iar in privinta culorii, alege-o pe cea mai apropiata de culoarea parului tau.

Agrafe de par pentru coafuri facute acasa

Agrafe pentru par

Acestea sunt accesorii de par absolut indispensabile atunci cand optezi pentru coafuri facute acasa. Te vor ajuta sa obtii forma dorita, sa maschezi mici imperfectiuni si confera rezistenta coafurii. Agrafa de par are doua parti: o parte plata si o parte ondulata. Atunci cand le inserezi in par, este important sa le introduci cu partea ondulata in jos (partea ondulata iti atinge scalpul iar partea plata este la vedere – vezi imaginea de sus). Astfel, de bucuri de o mai mare putere de prindere si o rezistenta mai sporita a coafurii.

Clipsuri par

Clipsuri de par

Desi, cel mai probabil, nu le vei purta la vedere, clipsurile de par te vor ajuta sa iti sectionezi parul pentru a-l coafa cu peria si uscatorul de par sau pentru a-l pune pe bigudiuri, doua dintre cele mai comune coafuri facute acasa.

Elastice par unica folosinta

Elastice de par de unica folosinta

Tipul de elastice (de preferat sunt cele transparente) pe care le poti gasi si la papetarie sub denumirea comuna de elastice de bani. Sunt aproape invizibile si, mai mult, pot fi acoperite foarte usor de o suvita de par rasucita peste coada. In cazul impletiturilor ce pornesc dintr-o coada, elasticele de unica folosinta pot fi indepartate cu ajutorul unei foarfece.

Elastice de par cu carlige

Cand cauti coafuri facute acasa in timp record, elasticele de par cu carlige vin ca o adevarata salvare pentru momentele in care vrei sa iti prinzi o coada de cal perfecta. Aceasta iti ofera o mai buna stabilitate si o mai mare putere de manevra. Nu sunt elastice de par foarte comune insa le poti gasi la distribuitori online.

Elastice de par cu carlig pentru coafuri facute acasa

Gogoasa de par

Gogoasa de par este un accesoriu aprope indispensabil atunci cand alegi coafuri facute acasa datorita lipsei de timp sau comoditatii. Este suficient sa iti prinzi parul intr-o coada de cal, sa rulezi parul in jurul gogosii si ai obtinut un coc, care poate fi dezordonat sau elegant si finisat.

Gogoasa de coc pentru coafuri facute acasa

Cum sa obtii un coc cu gogoasa acasa

Secretele unui par luxos

 Coafuri facute acasa
Coafuri facute acasa
Inapoi1 din 2Inainte
Foloseste sagetile ← →

1 Comment
  1. peria rotativa este de un real folos cand te coafezi acasa si vrei par lins. eu folosesc si bigudiuri de diverse tipuri pentru coafurile pe care le fac acasa. cele flexibile sunt cele mai avantajoase, nu ma refer neaparat la pret, ci la faptul ca renunti la caldura si poti dormi cu ele iar dimineata e gata coafura. si dintr-un par cret iti poati face atatea coafuri: coada, coc , pin-up. oricum, informative articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published.