zoot

Endermologia: metoda non-invaziva de tratare a celulitei

Endermologia metoda non invaziva de tratare a celulitei
LPG Cellu M6 Endermologie

Daca initial a fost folosita pentru tratarea ranilor musculare, acum este folosita cu succes in cabinetele medicale si saloanele de infrumusetare ca metoda tehnologica avansata de masare a pielii pentru a trata celulita difuza, localizata sau flasca. Presupune folosirea unui dispozitiv mecanic cu role cu care se trec pe piele, in miscari de dute-vino, in timp ce vacuumul dintre role trage pielea in sus. Este un masaj mult mai eficient decat se poate face pe cale manuala, de catre un terapeut sau auto-masaj.

Endermologia este mult mai eficienta in cazul primelor stadii ale celulitei, cand aspectul de portocala nu este vizibil cu ochiul liber, cand muschii sunt relaxati. Mai mult, procedura este una de durata. Se pot face cate doua sedinte pe saptamana pana la 6 luni, dupa care urmeaza cate o sedinta de intretinere lunar sau la cateva luni.

Este o procedura non-invaziva care nu are efecte secundare. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa te invinetesti in cazul in care dispozitivul este setat la nivel ridicat insa acest lucru este prea putin probabil in contextul unei comunicari eficiente cu terapetul care-ti administreaza procedura. Se poate executat pe toate partile corpului afectate de celulita insa cel mai bun randament da pe fese si coapse.

Masajul nu se executa direct pe piele, ci peste un colant pentru corp care iti este furnizat de clinica. Miscarile sunt ferme si acopera o suprafata mai mare de piele decat in cazul unui masaj normal. O sedinta dureaza aproximativ 45 de minute iar dupa cateva sedinte te vei obisnui cu efectul de suctiune si presiunea creata de role. Iti recomandam sa mergi la toaleta inainte de a incepe procedura.

Efectele se simt imediat dupa prima sedinta cand pleci din cabinet simtindu-te mai usoara si mai revigorata (Poti simti si nevoie sa folosesti imediat toaleta ) insa se vad dupa cateva sedinte, concomitent cu o dieta sanatoasa, un program regulat de exercitii si o hidratarea corespunzatoare a corpului cu apa. Este necesar sa bei apa pentru a elimina toxinele din organism.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.