zoot

Ele au adoptat o tunsoare pixie. Poze inainte si dupa. Au facut o alegere buna sa-si tunda parul scurt?

Tunsoarea pixie face ravagii la Hollywood in ultimii ani. Din ce in ce mai multe vedete renunta la minunata lor podoaba capilara pentru a-si tunde parul scurt. Chit ca doresc o schimbare, merg in aceeasi directie cu trendurile vremurilor curente sau pur si simplu vor sa faca o declaratie de stil fara prea multe cuvinte, numarul celor din clubul pixie creste considerabil. Mai ramane sa o vedem pe Angelina Jolie tunsa scurt si le-am vazut pe toate.

Atunci cand alegi sa te tunzi scurt iti asumi o schimbare de infatisare profunda si semi-permanenta atata vreme cat vei avea nevoie de ani buni ca parul sa iti creasca la loc. Cele care se tund scurt si ies din tipar sunt adevarate modele de caracter puternic, demne de admirat, sfidand legile frumusetii actuale sau vrand sa schimbe imaginea femeii papusa. Oricare ar fi motivul pentru care alegi sa iti tunzi parul scurt, asigura-te ca esti in dubii.

Ti-am pregatit o serie de poze cu vedete cunoscute pentru frumoasa podoaba capilara si care, au ales o tunsoare pixie in tendinte in ultimii ani. Schimbarile ti se pot parea radicale, motiv pentru care am vrea sa aflam parerea ta: Au facut o alegere buna cand s-au tuns scurt sau nu?

Tunsoare pixie Jennifer Lawrence

Urmand trendul mai multor celebritati care adopta tunsorile pixie, Jennifer Lawrence nu face o exceptie. De la un par lung in scari care ii incadra strategic fizionomia, actrita trece brusc la pixie cu breton lung, intr-o parte. Ce spui, a facut o alegere buna sa se tunda scurt?

tunsoare pixie
Credit poze: Mingle MediaTV Network, Flickr.com CC
tunsoare pixie
Credit poze: Kee Yip, Flickr.com CC
Inapoi1 din 5Inainte
Foloseste sagetile ← →

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.