zoot

Doza dubla de inspiratie. 10 trucuri de machiaj de la vedete! (Foto)

Ce au in comun vedetele? Perfectiunea desavarsita prin machiaj. Iata 10 trucuri pe care le poti adapta fizionomiei tale incepand de acum:

1. Fume-ul domol

Are un ten perfect, isi contureaza puternic sprancenele, foloseste rujuri Nude dar cel mai bine stie sa isi puna in evidenta privirea intr-un mod subtil. Megan Fox alege machiajul smokey eyes in tonuri calde de maro si sampanie.

2. Rosul perfect

Indiferent care ar fi culoarea tenului tau, vei gasi o nuanta de rosu care sa ti se potriveasca manusa. Taylor Swift a gasit-o si ii sta minunat. Poarta rosul cu o doza dubla de atitudine!

 3. Ochii puternic iluminati

Niciun alt truc de machiaj nu va face ca ochii sa iasa mai mult in evidenta decat aplicarea unui strop de fard alb in colturile interioare. Rosie stie asta si se foloseste de acest truc de fiecare data.

 4. Linia de tus perfecta

Zoe Saldana si-a studiat atent forma ochilor ca sa poata desavarfi un contur perfect al pleoapei mobile. Daca iti tremura mana, contureaza linia genelor superioare prin miscari repetate.

 5. Tenul proaspat sarutat de soare

Bronzerul aplicat strategic iti poate da instant acea stralucire a unui ten proaspat sarutat de soare iar Minka Kelly stie asta prea bine. Aplica-l pe pometi, pe exteriorul tamplelor, linia maxilarului si gat.

6. Sprancene naturale, bine-definite

Cunoscuta pentru naturaletea controlata a sprancenelor sale, fotomodelul Cara Delevingne iti arata cum sa le porti:

7. Accentuarea pleoapei inferioare

Una dintre cele mai frumoase romance, Madalina Ghenea stie sa isi puna in evidenta ochii, subliniand atat pleoapa mobila cat si pleoapa inferioara cu ajutorul fardului maro. Aceeasi practica am vazut-o si la Angelina Jolie.

8. Tenul perfect conturat

Cea care a si popularizat tehnica de conturare a fetei, Kim Kardashian se bucura de un ten perfect sculptat. Tehnica de conturare este tocmai cea pe care ti-am prezentat-o in articolele anterioare.

9. Gene false individuale in colturile externe ale ochilor

Daca nu iti plac genele false tip banda sau daca nu stii sa le aplici, iti va fi mult mai usor sa folosesti genele false individuale sau de tip manunchi, aplicate in colturile externe ale ochilor. Eva Longoria iti arata unde:

10. Adaptarea tendintelor

Astfel incat sa iti stea bine. Desi ar fi putut alege oricare alta nuanta de ruj portocaliu, atat de popular in aceasta primavara, Camilla Belle mizeaza oranjul care o si prinde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.