zoot

Doua coafuri updo pentru par scurt, extrem de elegante, realizate la minut

Iata doua coafuri de tip updo pentru cele care au parul scurt, coafuri simple care se realiazeaza la minut. Vei avea nevoie doar de cateva elastice de par si agrafe. Poti purta aceste coafuri atat ziua cat si seara, caz in care vei lucra mai mult la volumul coroanei obtinut prin tapare.

  1. Pentru primul model de coafura pentru par scurt iti vei prinde parul intr-o coada de cal cu ajutorul unui elastic. Vei trage un pic de elastic pentru a-l slabi si vei introduce coada de cal in aceasta gaura, intr-o parte. Aceasta coafura deriva din cocul de tip cuib si este adaptata pentru cele cu parul scurt. Cu ajutorul unor agrafe vei fixa coafura.
  2. Pentru cel de-al doilea model de coafura vei sectionata partea superioara a parului pana la urechi si il vei prinde cu un clip. Parul ramas se prinde intr-o mini coada de cal, se trage usor de elastic iar varfurile se introduc in spatiul format, la fel ca in cazul cocului de tip cuib. Se elibereaza partea superioara, se periaza si se prinde o coada de cal. Se trage din nou usor de elastic iar coada de cal se introduce sub elastic, creandu-se, din nou, un cuib. Cele doua cuiburi formate se apropie si se prind cu agrafe. Coafura pentru par scurt obtinuta este extrem de simpla si de eleganta.

Video: Coafuri par scurt de tip updo

Foto Coafura Par Scurt – Flickr.com CC, garann

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.