zoot

Doua coafuri demne de premiile OSCAR (Video)

Daca ai programat un eveniment special si doresti sa porti o coafura demna de o aparitie la premiile OSCAR atunci trebuie sa urmaresti tutorialul de mai jos. Sa nu crezi ca sunt dificil de realizat, ci, mai degraba, coafuri glam simple si rapide.

Doua coafuri demne de premiile OSCAR (Video)

  1. Coafura cu coc. Vei incepe prin a-ti prinde o coada de cal inalta pe un par proaspat uscat cu peria pentru volum. Ii vei da volum partii frontale cu ajutorul coditei subtiri din metal a pieptenelui si vei fixa coada de cal cu fixativ. Vei introduce coada de cal printr-o gogoasa de par si o vei rasuci, pe rand, suvite de par in jurul acesteia, prinzandu-le cu agrafe.
  2. Bucle usoare in cascada intr-o parte. Vei incepe prin a-ti usca parul cu peria de volum si a-ti face o carare pe mijloc (Poti chiar sa exagerezi cararea intr-o parte, se poarta in 2014!). Iti vei da parul peste ureche, intr-o parte, rasucind suvita laterala pana in partea opusa si prinzand-o cu agrafe. In momentul in care ai adus tot parul intr-o parte si este fixat, poti incepe sa creezi bucle usoare, de la nivelul urechilor in jos, cu ajutorul ondulatorului peste care se rasucesc, pe rand, suvitele de par.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.