zoot

Dior readuce genele paianjen pe podium

In prezentarea Dior primavara-vara 2018 machiajul se reduce la gene. Gene incarcate de cinci-sase straturi de mascara si un strop de dermatograf negru pe conjuctiva ochiului este look-ul pe care casa de moda ni-l propune pentru sezonul cald. Unul dramatic in care genele devin punctul de interes in jurul carora se construieste intregul machiaj.

Genele picioruse de paianjen sunt supra-saturate de mascara la baza si alungite artificial catre varfuri. Se lipesc intre ele si se indeparteaza foarte mult de un aspect natural, motiv pentru care poate fi abordat numai la tinute de seara.

Cum sa obtii gene paianjen?

Porneste de la un ten curat, fara machiaj.

Curbeaza-ti genele cu ajutorul aparatului de intors gene, insistand la baza.

Periaza-ti genele pentru a le descura.

Aplica un primer de gene (il poti inlocui cu un strat de pudra translucida) pentru a usura prinderea formulei de gene dar si alungirea lor.

Aplica primul strat de mascara intr-o miscare zig-zag, de la radacini catre varfuri.

Continua sa incarci genele cu mascara pana obtii look-ul dorit.
*** Daca vrei sa obtii acelasi look din mai putine straturi de mascara, foloseste-te de primer.

Finiseaza look-ul insistand pe varfuri.

Cand aplici consecutiv prea multe straturi de mascara acesta incarca genele si formeaza cocoloase. Alteori obtii acest look involuntar, atunci cand rimelul este pe terminate iar formula acestuia devine mai groasa.

Poti apela si la formule special create pentru a obtine acest aspect: Maybelline Spider Effects, un rimel prevazut cu o formula si o periuta speciala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.