zoot

Din ce in ce mai multe vedete la cratita. Este randul Cristinei Spatar

Dupa ce ti-am spus de aparitia cartii de bucate “Ramai la masa” a Laurei Cosoi, dupa ce ti-am aratat preparatele indiene pe care Iulia Vantur a invatat sa le prepare si ti-am recomandat retele raw vegan ale Andreei Marin, o aducem in prim-plan pe Cristina Spatar, care s-a apucat sa frecventeze cursuri de gatit. Dar nu orice bucatarie, ci cea italiana, cu preparatele sale specifice, foarte delicioase.

Cristina a ales sa invete de la un Master Chef care, dupa cum spune ea, a gatit pentru numeroase vedete internationale. A profitat de venirea acesteia in Romania, s-a inrolat la cursuri si iata ce preparate a invatat sa faca:

  • Carpaccio de vitel.

cristina spatar Carpaccio de vitel

  • Fructe de mare cu ardei gras.

cristina spatar salata de fructe de mare

  • Muschiulet de vitel in sos gorgonzola cu garnitura de legume “ratatouille”

cristina spatar muschiulet de vitel in sos gorgonzola

  • Panna cotta cu sos de fructe de padure

cristina spatar panna cotta cu sos de fructe de padure

  • Tagliatelle cu ciuperci de padure, smantana si parmezan

cristina spatar tagliatelle cu ciuperci de padure, smantana si parmezan

Mai ca-ti lasa gura apa, nu?

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.