zoot

Dieta japoneza cu ceai verde si peste crud iti creste speranta de viata!

Secretul unei vieti lungi si sanatoase? Dieta japoneza, adusa in prim-plan de un un studiu citat de DailyMail. Consumul bogat in peste crud si ceai verde creste speranta de viata a femeilor din Japonia la 86.4 ani. O cercetare a Oficiului National pentru Statistici din Marea Britanie afirma ca ne-am putea astepta la o crestere a sperantei de viata daca am adopta dieta japoneza.

dieta japoneza legume verzi
dieta japoneza peste crud

Dieta japoneza este bogata in cereale integrale, legume, peste si soia iar femeile consuma, in medie, cu 25% mai putine calorii decat cele din Marea Britanie. Daca vrei sa adopti dieta japoneza, va trebui sa incluzi in alimentatia ta cel putin trei portii de peste pe saptamana. In acelasi timp, se crede ca betisoarele folosite ca ustensile pentru servit masa incetinesc acest proces, dand senzatia de satietate mult mai devreme, de unde o cantitate mai mica de mancare consumata.

dieta japoneza cereale integrale
dieta japoneza ceai verde

Cat despre bauturi, in dieta japoneza se consuma mult ceai verde. Studiile anterioare au asociat beneficiile ceaiului verde nu numai cu pierderea in greutate ci si diferite functii cognitive, precum memoria.

Foto: freedigitalphotos.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.