zoot

Detaliul pentru o manichiura finisata perfect

Stim ca ai capatat o dexteritate demna de un nail artist. Ba chiar esti migaloasa cand aplici oja pe unghii si cu toate acestea, manichiura nu arata nici pe departe ca in imaginile postate pe Instagram. Ce-i lipseste? Un detaliu care face diferenta dintre o manichiura amatoare si una finisata perfect.

 

Detaliul pentru o manichiura finisata perfect

Oricat ai incerca sa eviti cuticulele si sa nu-ti patezi pielea din jurul unghiei, o faci. Mai ales cand aplici oja cu mana nondominanta. Iti vom arata un truc util pentru a-ti curata manichiura si pentru a obtine un finisaj de salon. Iata de ce ai anume ai nevoie:

  • o pensula unghiulara subtire
  • un capac
  • dizolvant pentru lacul de unghii
  • un servetel
Cum sa ti cureti unghiile 1Cum sa ti cureti unghiile 3
Cum sa ti cureti unghiile 2Cum sa ti cureti unghiile 4

Toarna dizolvantul intr-un capacel (ai nevoie de o cantitate foarte mica). Inmoaie varful pensulei in dizolvant si indeparteaza excesul pe un servetel. Sterge conturul unghiei cu ajutorul pensulei. Nu numai ca vei indeparta excesul de oja, vei da si o forma frumoasa, perfect ovala semilunei.

Este o metoda deloc costisitoare fata de creionul corector. Pensula se curata de fiecare data spre deosebire de creionul corector care se murdareste dupa cateva utilizari. Daca gasesti acest truc util, nu uita sa-l impartasesti si prietenelor tale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.