zoot

Despre colantii de slabit anticelulita Proskin

Colanti anticelulita proskinAlaturi de un regim alimentar adecvat si un program de exercitii sustinut, colantii anticelulita pot face o diferenta semnificativa. Acest tip de colanti utilizeaza un material unic de compresie, incapsulat cu ingrediente active menite sa imbunatatesasc aspectul general al pielii, actionand asupra celor trei cauze majore ale aparitiei celulitei: favorizeaza circulatia sangelui, reduc retentia de apa si stimuleaza drenajul limfatic.

Compresia exercita o presiune usora asupra membrelor, menita sa imbunatatesasca fluxul de sange si sa sporeasca drenajul limfatic. Sa nu te mire existenta mai multor ingrediente specifice cremele anti-celulitice in compozitia colantilor termici. Cu multe dintre ele esti deja familiara:

  • Cafeina – imbunatateste fluxul sanguin si aspectul general al pielii
  • Retinol – stimuleaza productia de colagen si confera pielii un aspect neted
  • Ceramide – restaureaza sistemul de protectie a pielii si confera fermitate
  • Aloe Vera – hidrateaza si netezeste pielea
  • Vitamina E – protejeaza pielea impotriva toxinelor
  • Acizi grasi – inlesnesc patrunderea celorlalte ingrediente in piele

Regasindu-se in compozitia colantilor anticelulita, nu mai este nevoie sa aplici o crema anti-celulitica inainte de a-i imbraca. In plus, colantii termici contin si ingrediente anti-bacteriene care-i sporesc durata de viata si-i fac rezistenti la uzura. Mai mult, nu trebuie sa-i speli decat o data la doua saptamani.

Pe langa toate aceste ingrediente active, tesatura colantilor asigura si un microclimat adecvat, o tehnologie care reglezeaza temperatura corpului in timpul activitatii fizice. Tesatura are un inalt grad de respirabilitate, nu retine umezeala si permite eliminarea rapida a transpiratiei la exterior.

Varianta Slim a colantilor termici poate fi purtata zi de zi. Mai mult, studiile clinice independente arata ca purtarea acestora zilnic, pentru 8 ore pe zi, timp de 28 de zile duce la pierderea a 2cm in zona taliei si a coapselor si reducerea cu pana la 63% a celulitei (***studiul a fost efectuat pe colantii Slim din gama Proskin Anti-Cellulite Slimming). Colantii termici se pot purta si ca prim strat de imbracaminte pe durata activitatilor fizice in aer liber, pe timp de iarna. Adio frig.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.