zoot

De vazut! Idei de impletituri pentru primavara-vara lui 2014 (foto)

Daca adori impletiturile la fel de mult ca vedetele sau ca designerii marilor case de moda, atunci iata 10 modele pe care trebuie sa le incerci in aceasta vara.

  • Impletitura funie. Atat de usor de realizat, un efect atat de cochet. Se potriveste unui par mediu sau lung, neaparat cu mult volum. Vei incepe prin a-ti prinde o coada de cal. Coada o imparti in doua sectiuni. Fiecare sectiune o rasucesti in sens invers celeilalte apoi una peste cealalta. La final poti modela forma dorita, obtinand o coafura mai lejera sau o poti purta sleek. Pentru impletitura funie trebuie sa ai volum sau sa iti atasezi cateva extensii de tip clip-on.

  • Impletitura deconstruita. De pe podiumurile de moda, pe covorul rosu, astfel de impletituri se poarta in vara lui 2014. Secretul lor consta in textura parului, dezordonata si incarcata de produs care iti permite sa conferi forma parului tau. Daca ai parul drept, onduleaza-l inainte, aplica un spray pe baza de sare, impleteste in trei apoi trage usor de buclele formate, fara sa-ti fie teama ca strici modelul. Cu cat mai dezordonat, cu atat mai bine. Cel putin in acest sezon.

  •  Impletitura spic. Clasica impletitura spic realizata pana la baza gatului cu varfurile ascunse pe interior, a fost purtata de actrita Margot Robbie la ecranizarea filmului The Wolf Of Wall Street. Este o coafura atat de cocheta incat o poti purta fara probleme la o rochie de seara, in locul unui coc sau updo.

  •  Impletitura spic lejera. Are la baza acelasi principiu ca si impletitura frantuzeasca doar ca se realizeaza lejer, nicidecum strans si ordonat. Coafura se continua intr-o coada de cal impletita la fel de lejer.

  • Impletitura coronita. Atat de usor de realizat, ludica si tinereasca, impletitura coronita a fost alegerea actritei  Zoe Saldan la decernarea premiilor  7th Annual Hamilton Behind The Camera Awards, alaturi de o rochie de seara lunga si pretioasa. Daca ai parul lung, adu-l in parti si impleteste in fiecare parte o impletitura clasica in trei suvite. Fiecare impletitura o vei trece peste cap, una peste alta, ascunzand varfurile si fixand foarte bine coafura cu multe agrafe.

  • Impletitura bentita. Spre deosebire de impletitura coronita, cea bentita are la baza tehnica spicului, doar pe jumatate. Sectiunile care se imbogatesc permanent cu par sunt cele din laterala. Impletitura bentita este ideala de purtat vara cand vrei ca parul sa nu iti intre in fata.

  • Impletitura coada de peste. Pe cat de dezordonat este parul in partea superioara pana cand incepe coada de cal, pe atat este de ordonata impletitura. Pare a fi o combinatie inedita pe care o poti purta in vara lui 2014

  •  Impletitura coada de peste dezordonata. Cu foarte mult volum. O astfel de impletitura nu o poti obtine decat pe un par cu foarte mult volum si textura ondulata.

  •  Impletitura in trei suvite inversa si lejera. Se realizeaza la fel ca impletitura clasica in trei suvite, doar ca suvitele laterale se trec in mijloc pe dedesubt, nu pe deasupra, asa cum erai obisnuita. Pentru a-i conferi lejeritate, trage de buclele formate pe laterala dupa ce ai prins coada impletita cu un elastic.

  •  Impletitura spic intr-o parte. Ceea ce este atat de fascinant la acest tip de impletitura este ca da impresia unei coafuri rase intr-o parte. In primavara lui 2014 a fost o adevarata nebunie in jurul acestei coafuri, incepand cu celebra  Cara Delevingne.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.