zoot

De vazut! Coafuri pe parul de a doua zi (Video)

Sa nu-mi spui ca faci parte din categoria celor care isi spala zilnic parul. Nu ca as avea ceva impotriva acestei practici (Desi parerile specialistilor sunt impartite) ci pur si simplu nu imi dau seama de logica ei, cel putin daca ai parul lung. Pai, gandeste cat timp iti ia sa te samponezi,sa  aplici balsamul si tratamentul, sa te usuci (ideal in proportie de 50-70% natural) si iti faci o coafura ca a doua zi sa o iei de la capat. Trebuie sa ai o rabdare de fier. Dar si mult timp la dispozitie. Ei bine, noi, celelalte nu dispunem de aceste atribute si cautam coafuri care sa arate la fel de bine pe parul de a doua zi, uneori chiar si a treia zi, de ce nu?

Iata 6 coafuri pe parul de a doua zi (chiar si a treia zi de la spalare daca alegi sa aplici putin sampon uscat) pe care le poti realiza fara nicio sursa de caldura.

  • 0:20 – 1:10 Un updo simplu pornind de la coada de cal Topsy. Il poti alege in varianta dezordonata sau sleek.
  • 1:15 – 1:55 O coada de cal joasa cu partile laterale rasucite.
  • 2:00 – 2:20 O coada de cal inalta
  • 2:25 – 3:00 Updo-ul realizat cu ajutorul unei bentite sau unui lantisor de par. Pentru stabilitate poti alege sa iti prinzi lantisorul cat mai aproape de scalp, intr-o pozitie confortabila cu ajutorul agrafelor.
  • 3:15 – 4:00 Top knot (sau coc mot).
  • 4:00 – 4:55 Coc obtinut dintr-o impletitura clasica in trei, prin rasucire si prindere cu agrafe.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.