zoot

De-o noapte sau potentiala iubita?

Cum iti asterni asa dormi iar barbatii eticheteaza. La fel cum tu te uiti la un barbat si din primul moment ii poti trasa profilul socio-demografic la fel si ei te pot incadra in anumite categorii. La barbati insa este mai simplu. Dupa prima privire, te vor eticheta: partida de-o noapte, sau poate hai doua-trei pana se satura…..  sau o potentiala iubita. Si noi credem ca rar se intampla ca din prima categorie sa te transformi in  a doua. Odata eticheta pusa, risti sa ramai cu ea pe viata.

partida de-o noapte

 

Foto: Fotolia.com

Risti sa fii etichetata dupa felul in care te imbraci si te comporti la prima intalnire. Daca partidele de-o noapte tind sa expuna mai multa goliciune decat o fac pontentialele iubite, tot primele sunt cele care vor aluneca in patul lor prea repede si asta pe baza unor premise gresite. Senzualitatea nu este echivalenta cu un decolteu cat mai generos (contrar imaginilor televizate) si asta pentru ca o femeie atragatoare nu se va stradui prea mult sa o arate. Ea emana senzualitate prin fiecare por. Conturul sanilor se va observa si prin bluza la baza gatului, picioarele zvelte se vor pronunta si sub o fusta peste genunchi. Senzualitatea unei femei nu este fortata prin machiaj,  piese si accesorii vestimentare iar daca barbatului de langa tine ii fug ochii spre decolteul blondei platinate, imbracata in animal print si plina de zorzoane, atunci plateste nota si spune-i adio pentru ca nu este un barbat de calitate.

Daca intalnirea cu o potentiala iubita se sfarseste in fata scarii de bloc in care locuieste, intalnirea cu o partida de-o noapte se va sfarsi, de regula, la el in dormitor. Lesne de inteles ca sexul la prima intalnire este exclus. Si asta nu pentru ca ai fi o mironosita. Ci asta doar pentru a-i acorda timp sa te cunoasca si sa te cucereasca. Cat de mult te poti mandri cu un vanat care a cazut prada instant?

A nu te arunca orbeste in bratele primului venit iti da oportunitatea sa ii inlaturi pe cei care nu doresc o relatie ci vor doar pasiune de moment. Sunt anumite faze in viata unui barbat in care nu se poate atasa emotional de o femeie. Atunci ei nu cauta decat partide de-o noapte. Iar cand tu rezisti, se va gandi ca efortul depus ca sa te seduca este prea mare si nu mai reprezinti un interes. Atat de simplu ii poti ocoli pe cei care nu doresc un atasament.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.