zoot

De la un machiaj de zi catre un machiaj de seara. 5 pasi (Video)

Situatiile in care treci de la un machiaj de zi la unul de seara nu sunt putine la numar. O intalnire spontana cu partenerul dupa birou, o iesire pe nepusa masa cu prietenii sau un eveniment tarziu la care trebuie sa ajungi direct dintre rafturile de dosare si contracte de semnat. Cum nu ai timp pentru a te demachia si a relua intregul proces laborios de la capat, exista alternative. Iti poti transforma cu usurita machiajul pe care deja il ai intr-un machiaj senzual, de seara. In doar cini pasi.

  1. Reimprospateaza-ti tenul. Daca nu ai un ten uleios, un spray de fixare este suficient pentru a-ti reimprospata baza de machiaj. Daca ai un ten gras sau mixt, foloseste cateva servetele absorbante pentru indeparta excesul de sebuum format (vezi produsele Elf) si aplica o pudra translucida. Reaplica anticearcan unde este necesar. Poti aplica un iluminator in colturile interne ale ochilor, pe arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenelor pentru a-ti ilumina instant privirea dar si pe arcul lui cupidon pentru buze senzuale.
  2. Da o nota dramatica ochilor. Daca pe timp de zi ai folosit un creion dermatograf maro pentru a-ti accentua pleoapa superioara, pe timp de seara poti apela la eyeliner cu incredere. Va transforma instant un machiaj de zi intr-unul de seara.
  3. Pune-ti o pereche de gene false sa u cateva gene false individuale in colturile exterioare.
  4. Contureaza-ti fata cu ajutorul bronzerului pentru a capata instant un aspect ca proaspat sarutata de soare. Se aplica pe pometi, exteriorul fruntii, linia maxilarului si gat.
  5. Aplica un ruj intens: nuanta ta preferata de rosu sau oranj – in tendintele acestei veri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.