zoot

De la birou in club! Manichiura versatila (Video)

O iesire pe nepusa masa dupa birou sau o petrecere glossy pentru care nu ai avut suficient de mult timp sa te pregatesti? Transforma-ti manichiura pe care o porti la birou intr-un de club, printr-un singur artificiu.

Probabil obisnuiesti sa-ti porti unghiile in tonuri de nude si pastel in timpul serviciului, nuante de altfel versatile, cu care poti iesi direct in club. Totusi, un accent metalic poate schimba total aspectul unei manichiuri temperate, transformand-o intr-un model nail art.

Specialistii Essie ne propun o schimbare subtila dar de efect, prin trasarea unei dungi verticale pe centrul unghiei intr-o culoare metalica. Sa-ti mai spun ca nuantele pastel si culorile metalice merg atat de bine impreuna?

 

De la birou in club! Manichiura versatila (Video)

  • Pentru manichiura de birou, pregateste-ti unghia in mod obisnuit (maseaza ulei de cutile, impinge cuticulelela baza, pileste-ti unghia si curata suprafata unghiei de impuritati) apoi aplica un strat de baza de unghii. Continua prin a aplica un strat de ‘Mint Candy Apple’ , un verde mental pastel care-ti scoate bronzul in evidenta. Pentru o textura opaca da si al doilea strat. Fixeaza-ti manichiura cu Essie Gel Setter.
  • Pentru o manichiura de club, porneste de la pasul precedent si traseaza o dunga verticala, pe mijlocul unghiei, folosind auriul metalic Good as Gold. Pentru acest pas vei avea nevoie de o pensula subtire de nail art. Fixeaza manichiura cu un top coat si ai obtinut transformarea.

Recurgand la astfel de artificii care nu implica nici prea multa dexteritate, nici prea mult timp consumat, poti fi sigura ca viitoarele invitatii in oras nu te vor lua prin surprindere.

In loc de a trasa dunga verticala cu ajutorul pensulei de nail art poti taia si lipi o bucata de banda decorativa pentru unghii, intr-o culoare metalica.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.