zoot

De ce trebuie sa folosesti o lotiune tonica

Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data ‘La ce sunt bune lotiunile tonice?’. Ei bine, daca si tu esti sceptica in privinta acestui produs de ingrijire a pielii, afla nu esti singura insa, dupa ce vei citi acest articol, nu vei mai sari vreodata peste tonifierea fetei.

Lotiune tonica beneficii

Lotiunea tonica exfoliaza pielea

Indiferent daca ai o piele terna, cateva pete sau acnee, exista pe piata diferite lotiuni tonice in a caror componenta gasesti ingrediente care indeparteaza celulele moarte. Cele pe baza de alcool indeparteaza excesul de sebuum dar, in acelasi timp, pot preveni aparitia cosurilor. Merita sa te uiti dupa lotiunile tonice cu enzime din fructe pentru a elibera porii si a te bucura de un ten curat.

Lotiunea tonica potenteaza alte produse de ingrijire a pielii

Intotdeauna folosita dupa curatarea fetei, lotiunea tonica este o solutie excelenta pentru a indeparta si cele mai incapatanate urme de machiaj si murdarie. Pe un ten perfect curat, produsele de ingrijire a fetei aplicate ulterior, precum crema de fata, reusesc sa se absoarba mai bine in piele, sa o penetreze si sa ofere rezultate mai bune. Chit ca este vorba de crema de fata, un ser concentrat sau tratamentul de noapte, le poti potenta eficienta cu ajutorul lotiunii tonice.

Lotiunea tonica poate ajuta la hidratarea pielii

Nu trebuie sa te uiti dupa o lotiune tonica care exfoliaza, ci si dupa una care ajuta la mentinerea echilibrului hidric la nivelul pielii, mai ales daca tenul este sensibil sau uscat si tinde sa se deshidrateze frecvent. Uita-te dupa ingrediente precum acid hialuronic in compozitie pentru a obtine cele mai bune rezultate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.