zoot

De ce sa (NU) folosesti o oglinda care mareste

Oglinda care mareste

Oglinzile care maresc sunt confectionate din sticla convexa pentru a distorsiona si mari si este necesar sa te apropii de ea pentru a-ti oferi o imagine clara. Gradul de marire este, de regula o optiune personala. Exista oglinzi care maresc de la trei pana la cinsprezece ori. De regula, vin cu doua latura, o latura obisnuita si o latura care mareste si pe care o poti folosi atunci cand ai nevoie de ea.

Daca alegi sa folosesti o oglinda care mareste, trebuie sa stii ca nu toate sunt create la fel. Unele oglinzi sunt, pur si simplu, mai bune decat altele. Datorita naturii sticlei, denaturarea poate fi uneori o problema. Oglinzile de o calitate superioara ofera o marire precisa si clara, fara distorsiuni de calitate si claritate.

Daca pentru unii, o oglinda care mareste este doar o oglinda, pentru altii, sunt ceva mai mult decat o bucata de sticla si ajung sa dezvolte o adevarata obsesie pentru probleme inexistente ale tenului. Totul pare mai mare cand privesti in oglinda care mareste, porii, parul de pe fata, orice pata mica insa, retine: nu asta vad oamenii cu ochiul liber cand se uita la fata ta.

Examinarea porilor

Oglinda care mareste se poate transforma in inamicul tau atunci cand iti inspectezi pielea din dorinta stranie de a gasi cu tot dinadinsul un cusur. Daca ai putut observa cu ochiul liber cu cos cu cap alb sau negru, oglinda care mareste te poate ajuta sa-l identifici si sa-l extragi mai eficient, dar daca o folosesti pentru a cauta imperfectiuni pe care nu le vezi in oglinda obisnuita, renunta la acest obicei. Obiceiul de a zgandari porii inflameaza pielea si, de cele mai multe ori, cauzeaza aparitia problemelor pe care incerci sa le eviti.

Pensarea sprancenelor

Cand iti pensezi sprancenele si incerci sa le pastrezi forma data de cosmeticiana, este important sa ai o imagine de ansamplu asupra fetei tale si a felului in care forma reuseste sa o incadreze. Marirea distantei focale poate duce la pensarea in exces a sprancenelor. Firele marite de pana la zece ori pot fi, de fapt, esentiale pentru forma data si observi asta abia cand te indepartezi de oglinda care mareste si te privesi intr-una normala. In schimb, dupa ce te-ai pensat in oglinda din baie, poti folosi o oglinda care mareste pentru a apuca firele super-fine si blonde care au tendinte de a scapa printre penseta.

Machiajul fetei

Femeile, de regula cele perfectioniste, obisnuiesc sa apeleze la o oglinda care mareste atunci cand aplica machiajul. Ele cred ca aceasta este singura modalitate de a ascunde imperfectiunile cu exatitate si de a aplica produsele cosmetice curat si uniform, in lipsa liniilor de demarctie. Adevarul este ca ceilalti nu te privesc printr-o oglinda care mareste si detaliile de care tu te temi, cu siguranta, ceilalti nu le vor observa. In schimb, poti folosi oglinda care mareste pentru a corecta micile greseli si detaliile pentru care ai nevoie de o reala precizie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.