•  
  •  

Nu stii ce sa mai faci pentru a pierde cativa centimetri din talie? Esti dispusa chiar sa te impachetezi cu folie de plastic. Cei care propun aceasta metoda se bazeaza pe transpiratia excesiva care se presupune ca detoxifica si te ajuta sa pierzi in greutate.

Impachetari talie cu folie de plastic

Transpiratia excesiva vine cu riscuri

Daca transpiri prea mult, risti sa te deshidratezi iar asta este riscant pentru ca transpiratia nu se usuca dar ramane pe corp, crescand temperatura corpului, posibil peste niveluri sigure.

Transpiratia excesiva produce schimbari si in chimia sangelui, reducand volumul de sange si transmitand mai putin oxigen catre celule. Pierderea excesiva de fluide din corp poate da stari de ameteala, confuzie si slabiciune, poate induce coma sau chiar moartea.

Contactul pielii cu PVC vine cu riscuri

Atunci cand iti infasori abdomenul cu folie de plastic te supui si altor riscuri.

Folia este confectionata din PVC, descris ca fiind unul dintre cele mai periculoase materiale sintetica. Elibereaza substante periculoase care au fost corelate cu efecte negative asupra ficatului, rinichilor, oaselor dar si greutatii corporale.

Anumite folii de plastic pot contine aluminiu, legat de boala Alzheimer. In plus, poti fi alergica la anumite ingrediente folosite in folie.

Citeste mai multe

Prin transpiratie pierzi apa si electroliti, nu grasimi

Impachetarea taliei cu folie de aluminiu nu te ajuta sa arzi grasimi. Tot ceea ce pierzi este apa, pe care o castigi imediat ce-ti rehidratezi corpul.

Niciun artificiu nu poate inlocui activitatea fizica si dieta echilibrata.

Daca suferi de tensiune ridicata, esti insarcinata sau ai alta conditie medicala, consulta doctorul inainte de a folosi orice tip de invelitoare pentru abdomen.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro