zoot

De actualitate: tocurile transparente din plexiglas

Tocuri transparente din plexiglasUneori trendurile sunt atat de evidente incat le intalnesti peste tot. Este suficient sa deschizi o pagina de Instagram pentru a ajunge la un punct de saturatie in privinta colierului choker sau a bluzelor cu umerii cazuti. Trendurile la care suntem expuse prin intermediul retelelor de socializare si a revistelor de specialitate nu fac parte doar dintr-o lume virtuala, ele, practic, domina moda strazii si sunt usor de identificat.

Alte trenduri se mentin cumva intr-un con de umbra si este necesar sa te informezi asupra lor daca vrei sa te numeri printre primele care le adopta. Acesta este si cazul tocurilor transparente din plexiglas, asa cum arata datele oferite de Polyvore. Cautarile pentru tocuri transparente din plexiglas au crescut cu 2148% fata de anul de trecut. Se pare ca acum utilizatoarele retelei sunt mai interesate de acest trend decat coliere chocker, fustele midi, cizmele peste genunchi si adidasii cu platforma.

Te-ar putea interesa si:

Daca dezvolti si tu acest interes, nu avem vesti prea bune pentru tine (momentan!). Ne-ar fi placut sa-ti spunem ca oferta magazinelor pret-a-porter este aliniata acestui trend dar, nu este cazul si, probabil, va trebui sa mai asteptam inca un sezon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.