zoot

Daca tot vrei o geanta noua, sa fie una micro

Mini genti mango

Trendul micro-bags ramane la fel de pronuntat si in sezonul primavara-vara 2017 iar daca te gandesti sa investesti intr-o geanta noua, alege una in miniatura. Desigur, ai atat de multe optiuni in aceasta vara iar geanta micro nu se numara printre cele mai practice. Cu toate acestea, sunt deosebit de accesibile ca pret si te forteaza sa fii un pic mai organizata.

Nu sunt multe lucruri care pot sa incapa intr-o geanta mica. Deliberat gandita sa cuprinda doar stricul necesar, pare mai organizata, curata si propune un stil minimalist. N-ai sa mai cauti minute in sir telefonul sau cheile de la casa. Le vei gasi instantaneu.

Pe langa simplitatea cu care te cuceresc instat, iti ofera si numeroase optiuni. Pot fi elegante sau sporty, un sac in miniatura pe care-l treci peste gat, uiti ca ai o geanta si te bucuri de libertate in miscare deplina. Spui adio durerilor de umeri si bretelor care-ti agreseaza pielea.

In plus, se potrivesc atat tinutelor de zi, de festival cat si celor de seara, daca-ti indrepti atentia catre un model elegant. Gentile mini vin in mai toate formele si dimensiunile, de la saculete la plicuri. Toate, datorita formei miniaturale, sunt atat de cute! Navigheaza printre selectiile editorilor nostri si convinge-te ca este timpul sa renunti la geanta shopper oversized in favoarea unei genti mini.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.